Σε Δημόσιες Υπηρεσίες και στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας η Κατερίνα Παπακώστα

Περιοδεία σε νευραλγικές Δημόσιες Υπηρεσίες και Φορείς πραγματοποίησε η Υποψήφια Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα στο πλαίσιο των επαφών της για την διαμόρφωση σφαιρικής εικόνας αναφορικά με τις αδυναμίες που εμφανίζουν ενώ στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις με τους Προϊσταμένους, το δυναμικό στέλεχος της Ν.Δ κατέθεσε προτάσεις για την επίλυση τους.

Η περιοδεία της κ. Παπακώστα ξεκίνησε από το Δασαρχείο Τρικάλων, όπου σε εγκάρδιο κλίμα ενημερώθηκε εκτενώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία με κυρίαρχο την έλλειψη επιστημονικού προσωπικού.

Ακολούθως η Υποψήφια Βουλευτής και οι συνεργάτες της πέρασαν το κατώφλι της Δ/σης Δασών όπου έτυχε θερμής υποδοχής από το προσωπικό της Υπηρεσίας.

Η κ. Παπακώστα κατέγραψε τις επισημάνσεις τους που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της Υπηρεσίας και δεσμεύτηκε να συμβάλει στην δρομολόγηση λύσεων που θα διευκολύνει το σημαντικό έργο της Δ/νσης Δασών.

Ακολούθησε επίσκεψη στα γραφεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, όπου σε φιλόξενο περιβάλλον, η κ. Παπακώστα συνομίλησε με τους εργαζόμενους για την λειτουργία της Υπηρεσίας και ενημερώθηκε ενδελεχώς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου σε «ζεστή» ατμόσφαιρα συνομίλησε με διοικητικούς υπαλλήλους, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η υποψήφια Βουλευτής έτεινε ευήκοον ους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ευαίσθητου τομέα υγείας, εξαίροντας παράλληλα το σπουδαίο έργο που επιτελούν. Η επίσκεψη της Κατερίνας Παπακώστα στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού Τρικάλων ολοκληρώθηκε με επίσκεψη σε Κλινικές και Μονάδες.

Η συνέχεια, ήταν επαφές με δεκάδες κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων Πετρωτού, Γεωργανάδων, Κλοκοτού, Κεραμιδίου και Πηνειάδας στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας.

Τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της συνομίλησαν σε εγκάρδιο κλίμα με ανθρώπους του μόχθου που περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα την δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουν και εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον του τόπου.

Η Υποψήφια Βουλευτής αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της Ν.Δ. το οποίο προβλέπει μείωση φόρων και ενθαρρύνει τις ενέργειες των αγροτών για πιστοποίηση μεταποίηση και τυποποίηση των προϊόντων τους.

Η κ. Παπακώστα αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο μείζον ζήτημα της ερημοποίησης των χωριών τονίζοντας την στρατηγική της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε οι νέοι μας να τεθούν στο επίκεντρο της παραγωγικής διαδικασίας.

Η Υποψήφια Βουλευτής, ετοιμάζεται και για την πρώτη της ανοιχτή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη στις 8:30 το βράδυ στην Ασκληπιού και θα ακολουθήσουν και άλλες σε Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα.

Αύριο Παρασκευή, η κ. Παπακώστα θα επισκεφθεί το πρωί τις λαϊκές αγορές της Καλαμπάκας και της Πύλης, ενώ το πρόγραμμα των περιοδειών για το απόγευμα και το βράδυ είναι το ακόλουθο:

19:30       ΠΕΤΡΟΠΟΡΟ

20:00       ΝΟΜΗ

20:30       ΣΕΡΒΩΤΑ

21:00       ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ

21:30       ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ

Πολιτικό Γραφείο Τρικάλων: Γαριβάλδη 7

Τηλέφωνο: 24310 – 36006

FAX : 24310 – 36170

 Κατερίνα Παπακώστα

 papakosta_ka

 @papakostakater

 info@papakostakaterina.gr

 www.papakostakaterina.gr

 

Από το Πολιτικό Γραφείο της Κατερίνας Παπακώστα