Ραγδαίες εξελίξεις με τις …τηλεφωνικές υποκλοπές

Ραγδαίες εξελίξεις, υπάρχουν στην υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, καθώς ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος, παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, φάκελο με τεκμήρια από τις παρακολουθήσεις που έκανε η ΕΥΠ και τις έρευνες που διενήργησε η ΑΔΑΕ το πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου μετά από επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Ράμμο.

Ο κ. Τσίπρας μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε πως «Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι» και αμέσως μετά, συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελαροπούλου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ταυτόχρονα ο κ. Ράμμος, έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής και στους αρχηγούς των κομμάτων το επίμαχο πόρισμα…

Το επόμενο βήμα, είναι αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου ο κ. Τσίπρας, θα δώσει …λεπτομέρειες της υπόθεσης, ενώ ήδη ζήτησε μετά την συνάντηση του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την παραίτηση του Πρωθυπουργού…

Το «Μαξίμου», βάλλει κατά του κ. Ράμμου κάνοντας λόγο μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για «περίεργη προνομιακή σχέση του κ. Ράμμου με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» και τα …σενάρια «φούντωσαν» για καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις που θα φέρουν πολύ νωρίτερα τις …κάλπες.