Προβλήματα από την … «Bianca» στην Θεσσαλία

Από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έχει ως εξής:

                                       Νομός Λάρισας

 Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί, λόγω αυξημένου όγκου υδάτων, στο 3ο χλμ. Αμπελώνα – Δελερίων του Δήμου Τυρνάβου.

                                    Νομός Μαγνησίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί, λόγω παγετού, στην επαρχιακή οδό Χανίων – Κισσού, από την διασταύρωση του χιονοδρομικού κέντρου «Αγριόλευκες Πηλίου» μέχρι την διασταύρωση με την Ε.Ο. Βόλου Ζαγοράς (Κάτω κλάδος) στον Κισσό Μαγνησίας.

                                           Νομός Τρικάλων

* Απαγόρευση κυκλοφορίας μέχρι την ύφεση της κακοκαιρίας και την εξασθένηση των καιρικών φαινομένων παντός είδους οχήματος, μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα 2 ρεύματα κυκλοφορίας, από το 28ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (Κόμβο Μουργκανίου) έως το 65ο χλμ. Ε.Ο. Τρικάλων – Ιωαννίνων (Κόμβο Παναγίας – Είσοδο Εγνατίας Οδού).

Της παραπάνω απόφασης απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα οχήματα που μεταφέρουν αλάτι, εκχιονιστικά οχήματα – μηχανήματα έργων και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κ.λπ.)

Την υποχρεωτική χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για το ανωτέρω τμήμα οδικού δικτύου.

                                 Νομός Καρδίτσας