Προσθήκη 5 νέων κρουσμάτων «κορωνοϊού» στον Νομό Τρικάλων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 24 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Συγκεκριμένα στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 14 (5 αποτελούν επαφές κρούσματος και εξετάστηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, 7 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας, 5 στο Νοσοκομείο Λάρισας και 2 σε ιδιωτικά εργαστήρια, 2 αποτελούν επαφές κρούσματος άλλης γεωγραφικής περιοχής και εξετάστηκαν στο Νοσοκομείο Λάρισας).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 5 (4 ασθενείς εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια κατόπιν συμπτωμάτων και 1 ακόμη αποτελεί στενή επαφή κρούσματος και προέκυψε κατόπιν ιχνηλατήσεως).

Στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκαν 3 (2 αποτελούν στενές επαφές κρούσματος και προέκυψαν κατόπιν ιχνηλατήσεως και 1 ασθενής εξετάστηκε  στο Νοσοκομείο Βόλου κατόπιν συμπτωματολογίας).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 2 (1 δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας κατόπιν συμπτωμάτων και 1 ασθενής, εξετάστηκε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας  κατόπιν συμπτωματολογίας).