Προεκλογικός αγώνας με αμείωτη ένταση για την Κατερίνα Παπακώστα

rpt

Γιγαντώνεται το ρεύμα αγάπης από τους Καλαμπακιώτες προς την «δική» τους Υποψήφια Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα.

Η δυναμική Δικηγόρος, περιόδευσε στην λαϊκή αγορά και εμπορικές επιχειρήσεις, όπου εκτυλίχθηκαν πρωτόγνωρες εκδηλώσεις ενθουσιασμού για την Κατερίνα Παπακώστα που θεωρείται βέβαιο πως θα έχει την «μερίδα του λέοντος» στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στην κάλπη.

Στην όμορφη Καλαμπάκα όπου η μαχητική Κατερίνα Παπακώστα πέρασε τα παιδικά της χρόνια, όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για το ευγενικό και έξυπνο κορίτσι το οποίο χάθηκε στην αγκαλιά τους! Καλή επιτυχία Κατερίνα…είμαστε συνοδοιπόροι στον αγώνα σου και άλλα ηχηρά μηνύματα συμπαράστασης δονούσαν τους διαδρόμους της λαϊκής αγοράς με την Κατερίνα να ανταποδίδει την αγάπη τους τονίζοντας πως θα βρίσκεται πάντα κοντά τους !

Ακολούθως, επισκέφτηκε το Δημαρχείο και Δημοτικές Υπηρεσίες της Καλαμπάκας όπου συναντήθηκε με Αντιδημάρχους και διοικητικά στελέχη. Η υποδοχή ήταν εγκάρδια, δείγμα της μεγάλης εκτίμησης που υπάρχει στο πρόσωπο της Υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ.

Η περιοδεία της Κατερίνας Παπακώστα στην καλοκαιρινή και τουριστική Καλαμπάκα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο γνωστό Εργαστήριο βυζαντινών εικόνων «Ζερβόπουλος». Τόσο το επιτελείο της όσο και η ίδια, αισθάνθηκαν σαν στο σπίτι τους από την άψογη φιλοξενία και ξενάγηση στους εντυπωσιακούς χώρους του εργαστηρίου που διατηρεί σε περίοπτη θέση το όνομα της Καλαμπάκας στον τουριστικό χάρτη. Συνεχίζοντας με αμείωτη ένταση τις επισκέψεις της, σε φορείς και χωριά προκειμένου το να διαμορφώσει αποκρυσταλλωμένη εικόνα γύρω από τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες των περιοχών που επισκέπτεται, η κ. Παπακώστα, είχε επόμενο σταθμό των περιοδειών της, καμποχώρια του πρώην Δήμου Γόμφων, τα όποια παρότι έχουν
φυλλοροήσει προ πολλού με σημαντικό αριθμό νέων που ξενιτεύτηκαν, παραμένουν ζωντανά και έτοιμα να προσφέρουν την στήριξη τους σε δυναμικούς και αυτοδημιούργητους ανθρώπους με όραμα και μεράκι για τον τόπο τους.

Οι τοπικές κοινότητες Πηγής, Δροσερού, Μουριάς, Γόμφων, Λυγαριάς και Παλαιομονάστηρου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στην Κατερίνα Παπακώστα και τους συνεργάτες της στο πλαίσιο των επαφών με τους πολίτες.

Στην πλειοψηφία τους αγρότες και ελάχιστοι κτηνοτρόφοι ζήτησαν από την Κατερίνα Παπακώστα να αναλύσει τις θέσεις της Ν.Δ για την στήριξη του αγροτικού τομέα μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μέσα σε πραγματικά κατανυκτική ατμόσφαιρα οι συγκεντρωθέντες άκουσαν με προσοχή την τεκμηριωμένη τοποθέτηση της Υποψήφιας Βουλευτή, υπενθυμίζοντας την πρόσφατη δέσμευση του Προέδρου της Ν.Δ κατά την επίσκεψη του στην Άρτα «Θα στηρίξουμε τον αγρότη, θα στηρίξουμε το αγροτικό εισόδημα, θα μειώσουμε τους φόρους για κάθε Ελληνίδα, για κάθε Έλληνα συμπεριλαμβανομένων και των αγροτών».

Η υποψήφια Βουλευτής σε συνέχεια των επαφών με συντοπίτες και συντοπίτισσες του Νομού που ήδη έχει αναπτύξει, αύριο Κυριακή, θα επισκεφτεί:

Πρωί:

09:15       ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓ. ΠΑΝΤΩΝ ΠΡΙΝΟΣ

10:30       ΔΕΝΔΡΟΧΩΡΙ

11:15       ΕΞΑΛΟΦΟΣ

11:30       ΦΩΤΑΔΑ

11:45       ΒΑΛΤΙΝΟ

12:15       ΚΑΤΩ ΕΛΑΤΗ

12:30       ΑΜΜΟΥΔΙΑ

12:45       ΜΑΤΣΟΥΚΕΪΚΑ

Βράδυ:

20:00       ΛΟΓΓΟΣ

20:30       ΓΛΙΝΟΣ

21:00       ΑΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ

21:30       ΚΑΡΥΕΣ

22:00       ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΛΥΒΙΑ

Πολιτικό Γραφείο Τρικάλων: Γαριβάλδη 7

Τηλέφωνο: 24310 – 36006

FAX : 24310 – 36170

 Κατερίνα Παπακώστα

 papakosta_ka

 @papakostakater

 info@papakostakaterina.gr

 www.papakostakaterina.gr

 

Από το Πολιτικό Γραφείο της Κατερίνας Παπακώστα

rpt
rpt
rpt
rpt
rpt
rpt
cof
rpt
cof