Προεκλογική στάση στην Δημόσια Εκπαίδευση

Στο πλαίσιο των επαφών του με φορείς του Νομού Τρικάλων, ο Ηλίας Βλαχογιάννης επισκέφτηκε την Α/Βάθμια και Β/Βαθμια Εκπαίδευση, όπου συναντήθηκε με τους Διευθυντές Χρήστο Τρικάλη και Αλέξανδρο Καπανιάρη, τους Σχολικούς Συμβούλους, αλλά και επιτελικά στελέχη της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο του  ΚΕΔΑΣΥ Αποστόλη Σπαθή και συνομίλησε με το προσωπικό. Ο κ. Βλαχογιάννης συγχάρηκε τους Διευθυντές και το προσωπικό για το σπουδαίο έργο που επιτελούν, «κάτι που η Κυβέρνηση της Ν.Δ. έμπρακτα αναγνωρίζει» όπως τόνισε ο κ. Βλαχογιάννης και πρόσθεσε «Η επένδυση στην Παιδεία, η επένδυση στην γνώση, είναι η σίγουρη οδός για πρόοδο και ευημερία του λαού μας».

Ο κ. Βλαχογιάννης υπενθύμισε ότι η μεταφορά της Εκπαίδευσης στο σημερινό κτίριο και ο εξοπλισμός των γραφείων, όπως και κατασκευή δεκάδων σχολικών συγκροτημάτων και σχολικών αιθουσών, κατασκευάστηκαν επί Νομαρχίας του.

Η προεκλογική περιοδεία του κ. Βλαχογιάννη, συνεχίζεται σήμερα το απόγευμα στις 7 στο Ριζαριό, στις 7.20 στον Λόγγο, στις 7.45 στο Γλίνος και στις 8.30 το βράδυ στο Μεγαλοχώρι.