Προχωράμε μπροστά με σιγουριά

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα, Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, Μικρό Κεφαλόβρυσο, Καλονέρι, Μεγάρχη και Διαλεχτό, συνεχίστηκε η προεκλογική περιοδεία του Ηλία Βλαχογιάννη.

Ο τέως Νομάρχης, πρώην Βουλευτής και εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής, έγινε δεκτός θερμά από τους κατοίκους και τις τοπικές Αρχές και ζήτησε «Ψήφο στην Ν.Δ. και στον Κυριάκο Μητσοτάκη», αιτιολογώντας πως «αυτό σημαίνει ψήφο στην πρόοδο, στην σταθερότητα και στην ανάπτυξη. Αυτά που με κόπο και μόχθο κατακτήσαμε, δεν θα τα παίξουμε στα ζάρια τυχοδιωκτικών πολιτικών. Τους είδαμε, τους ξέρουμε, δεν τους εμπιστευόμαστε».

Επίσης, σε τηλεοπτική του παρέμβαση, ανέπτυξε τις θέσεις της Ν.Δ. για τα θέματα των πολιτικών συνεργασιών, της οικονομίας και της προοπτικής για την Ελλάδα, επισημαίνοντας πως «Μόνο η Ν.Δ. μπορεί να υποσχεθεί σταθερότητα, οικονομική ανάπτυξη, κοινωνική συνοχή και βήματα μπροστά. Είμαστε δύναμη ευθύνης και εμπιστοσύνης. Οι πολίτες γνωρίζουν πως ότι υποσχεθήκαμε, το κάναμε πράξη.

Μειώσαμε την φορολογία, αυξήσαμε τις συντάξεις, αυξήσαμε τις εξαγωγές, πετύχαμε υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Η Ελληνική οικονομία είναι η ευχάριστη έκπληξη στην Ευρώπη ,κάτι που δεν θα το ρισκάρουν οι πολίτες, με τις ανεφάρμοστες εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο θέμα των πολιτικών συνεργασιών, η θέση της Ν.Δ. είναι ξεκάθαρη. Θα επιδιώξουμε την αυτοδυναμία  γιατί δεν υπάρχει βούληση εκ μέρους του ΠαΣοΚ-ΚΙΝΑΛ, αλλά ούτε και σημεία σύγκλισης. Θεωρούμε μη σοβαρή την πρόταση εκ μέρους του για Πρωθυπουργό τρίτο πρόσωπο, εκτός του Προέδρου μας. Τα κόμματα ψηφίζονται με τον Αρχηγό τους, που είναι και ο υποψήφιος Πρωθυπουργός.

Ακόμη η άρνηση του για ίδρυση μη Κρατικών Πανεπιστημίων ,με τροποποίηση του άρθρου 16 Συντάγματος, η αντίθεση του στην αξιολόγηση των υπαλλήλων στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και άλλα, είναι τομείς-΄΄κόκκινες΄΄ γραμμές για μας».

Σήμερα Δευτέρα στις 8 το βράδυ, ο κ. Βλαχογιάννης, θα περιοδεύσει στα Μεγάλα Καλύβια.

Αύριο Τρίτη στις 6.30 το απόγευμα, ο κ. Βλαχογιάννης, θα επισκεφθεί τον Παραπόταμο, στις 7 τον Άγιο Βησσαρίωνα, στις 7.30 την Φιλύρα, στις 8 το βράδυ την Πιαλεία και στις 8.30 την Φήκη.