Πόσα από αυτά που υποσχεθήκατε κάνατε πράξη κ. Παπαστεργίου ;

Έφτασε η ώρα των δημοτικών εκλογών ή αν θέλετε ο απολογισμός των δημοτικών Αρχών που διαφέντεψαν τις τύχες αυτού του τόπου για σχεδόν 5 χρόνια .

Πριν προχωρήσω στην αναφορά των μη πεπραγμένων  της δημοτικής Αρχής του κ. Παπαστεργίου να υπενθυμίσω ότι είχε την τύχη να είναι ο μακροβιότερος Δήμαρχος καθώς όλες οι θητείες των δημοτικών αρχών είχαν τέσσερα χρόνια (ή και λιγότερα όπως η προηγούμενη)   σε αντίθεση με την παρούσα που είχε πέντε.

Σε αυτά λοιπόν τα σχεδόν 5 χρόνια ο κ. Παπαστεργίου δεν προχώρησε όπως είχε υποσχεθεί :

Θα   μπορούσα να γράψω τόσα και άλλα τόσα παραπάνω για τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κ . Παπαστεργίου(όπως αυτές αναφέρονται στο προεκλογικό του φυλλάδιο κατά την διεκδίκηση της παρούσας θητείας του ) που δεν έλαβαν χώρα ποτέ και παρέμειναν σε επίπεδο υποσχέσεων αλλά θα είχε σαν μοναδικό αποτέλεσμα την κούραση του αναγνώστη.

Το ερώτημα, λοιπόν, προκύπτει αβίαστα. Εφόσον, κ. Παπαστεργίου δεν καταφέρατε ούτε αυτά που είχατε ως πρωταρχικό στόχο (πόσω μάλλον περισσότερα ) αν και υπήρξατε ο δήμαρχος με τον μεγαλύτερο δημαρχιακό χρόνο για ποιο άραγε λόγο ζητάτε από τους δημότες να σας εμπιστευτούν ξανά ;

Ευάγγελος Σαμαράς