Πολιτικό γραφείο στην Καλαμπάκα και νέο προεκλογικό βίντεο

Ο εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., Θανάσης Λιούτας, ανακοίνωσε την λειτουργία του πολιτικού του γραφείου στην Καλαμπάκα, επί της οδού Τρίκαλων 67, 2ος όροφος. (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6981895343).

Στην δημοσιότητα έδωσε ο κ. Λιούτας και το 2ο προεκλογικό του βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=GqkAkwIitZw

Εντωμεταξύ ο κ. Λιούτας, βρέθηκε στην Πύλη στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα, συνεχίζοντας τις θεσμικές του επαφές και βρισκόμενος πάντοτε στο πλευρό όλων των πολιτών.

Αρχικά, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά, όπου συζήτησε με τους παραγωγούς και τους πωλητές, ενώ επισκέψεις πραγματοποίησε και στους εμπορικούς δρόμους, στα εμπορικά και στα καταστήματα εστίασης.

Ο εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής επισκέφτηκε και την ΔΕΥΑ Πύλης, όσου συζήτησε με τον Διευθυντή Κώστα Τσόλα και με το σύνολο των εργαζομένων.

Στην συνέχεια, επόμενος σταθμός, το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής, Αστυνόμος Α΄ Χρήστος Παπαδογιάννης, και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της περιοχής, όπου εκεί τον Θανάση Λιούτα, υποδέχθηκε ο Προϊστάμενος, Ανθυποπυραγός Γεώργιος Καραχάλιος.

Ο κ. Λιούτας, συνεχάρη το σύνολο των Αστυνομικών και των Πυροσβεστών για το μεγάλο και πολύτιμο έργο τους στην τοπική κοινωνία.

«Με αυταπάρνηση, πάντοτε υπηρετείτε το καθήκον, με γνώμονα την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών», τόνισε ο κ. Λιούτας.

Κατά την επίσκεψή του στην Πύλη, μετέβη και στο Κέντρο Υγείας, όπου ευχαρίστησε το σύνολο του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για όσα προσφέρουν στους πολίτες.

«Αποτελείτε σημείο αναφοράς και στήριγμα για ολόκληρη την τοπική κοινωνία του Δήμου Πύλης», ανέφερε ο Υποψήφιος Βουλευτής που κλείνοντας την επίσκεψη του στην Πύλη, δεν θα μπορούσε να μην επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο της Ν.Δ.

Με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ Πύλης Αλέξανδρο Αραπογιάννη και μαζί με Πορτινούς, έδωσαν το σήμα για τον μεγάλο αγώνα για την παράταξη της Ν.Δ. και για την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη, «που με τολμηρά και σταθερά βήματα, προτάσσει πάντοτε την ανάπτυξη και την ευημερία συνολικά της Ελληνικής κοινωνίας», όπως ανέφερε ο κ. Λιούτας.

Οι προεκλογικές του περιοδείες, αύριο Σάββατο, περιλαμβάνουν στις 10 το πρωί, επίσκεψη στην λαϊκή αγορά του ΟΣΕ, στις 6 το απόγευμα τους Αγίους Αποστόλους, στις 6.30 τα Ρόγγια, στις 7 τον Διπόταμο, στις 7.30 το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, στις 8 το βράδυ το Καλονέρι και στις 8.30 το Μικρό Κεφαλόβρυσο.