Πετυχημένη «γαλάζια» …κινητοποίηση

Στο «Φρούριο» Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη «γαλάζια» μάζωξη του 2020 για την κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων, με επίσημο προσκεκλημένο τον  Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάκη Βορίδη.

Οι «γαλάζιοι» των Τρικάλων, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και κατέκλυσαν την αίθουσα και συνεπώς μπορεί να θεωρηθεί πετυχημένη η πρώτη του νέου έτους «γαλάζια» κινητοποίηση.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Βασίλης Κρανιάς, προλόγισε την εκδήλωση, ενώ σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σκρέκας, οι Βουλευτές Θανάσης Λιούτας και Κατερίνα Παπακώστα, οι πρώην υποψήφιοι Βουλευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μικέλης Χατζηγάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλλης.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και συνέχισε ασκώντας κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όσον αφορά ζητήματα της υπουργικής αρμοδιότητάς του …υποσχέθηκε πολιτικές που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των Ελληνικών προϊόντων και την στήριξη του αγροκτηνοτροφικού εισοδήματος.