Περιοδειών συνέχεια για την Κατερίνα Παπακώστα

cof

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι καθημερινές επαφές της υποψήφιας βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ Κατερίνας Παπακώστα με τους πολίτες.

Η έγκριτη Νομικός και το επιτελείο της περιόδευσαν στα χωριά του πρώην Δήμου Φαλώρειας, όπου έγιναν δεκτοί με αγκαλιές και πλατιά χαμόγελα.

Συγκεκριμένα επισκέφτηκε τις τοπικές κοινότητες Μεγάλου και Μικρού Κεφαλοβρύσου, Διαλεχτού, Μεγάρχης, Καλονερίου και Ανταλλάξιμων.

Σε μια ακόμα περιοδεία της σε χωριά του Νομού Τρικάλων, η Υποψήφια Βουλευτής της Ν.Δ., έγινε αποδέκτης αγάπης από τους κατοίκους των περιοχών με τους οποίους συζήτησε διεξοδικά τις πολιτικές εξελίξεις ενώ ζήτησε να ενημερωθεί για τα τοπικά προβλήματα που τους απασχολούν προκειμένου να διαμορφώσει ολοκληρωμένη εικόνα για τις ανάγκες των περιοχών που επισκέπτεται.

Συνομίλησε με νέους, έγινε «ένα» με παρέες γυναικών που τόνισαν πως έφτασε η ώρα η Ν.Δ στα Τρίκαλα να αναδείξει γυναίκα Βουλευτή και φυσικά αφιέρωσε άφθονο χρόνο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, τους οποίους σέβεται γιατί μόχθησαν στη ζωή τους για να καταφέρουν κάτι «και εγώ από μικρό παιδί εργάζομαι» τους είπε με νόημα η κ. Παπακώστα για να εισπράξει την ευχή «Άντε Κατερίνα…και Υπουργός Προστασίας του Πολίτη!»

Η υποψήφια Βουλευτής, σε συνέχεια των επαφών με συντοπίτες και συντοπίτισσες του Νομού, αύριο Παρασκευή το βράδυ θα περιοδεύσει στις εξής περιοχές:

20:00       ΔΡΟΣΕΡΟ

20:30       ΜΟΥΡΙΑ

21:00       ΠΗΓΗ

21:30       ΛΥΓΑΡΙΑ

22:00       ΓΟΜΦΟΙ

10:30       “ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΛΑΧΩΝ” ΦΡΟΥΡΙΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Πολιτικό Γραφείο Τρικάλων: Γαριβάλδη 7

Τηλέφωνο: 24310 – 36006

FAX : 24310 – 36170

 Κατερίνα Παπακώστα

 papakosta_ka

 @papakostakater

 info@papakostakaterina.gr

Από το Πολιτικό Γραφείο της Υποψήφιας Βουλευτή Τρικάλων Κατερίνας Παπακώστα-Παλιούρα

cof
rpt