Περιοδείες με κοινωνικό αποτύπωμα

Με αμείωτη ένταση, συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο Θανάσης Λιούτας, εστιάζοντας στις παρεμβάσεις του στα 4 χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, που πάντα ως σκοπό είχαν και έχουν την προσφορά στον Νομό Τρικάλων και στους συμπολίτες μας, με πολιτικές και πράξεις ουσίας, μια κοινοβουλευτική θητεία με έμπρακτα αποτελέσματα.

Ακόμη και σήμερα υπό την ιδιότητα του εκ νέου υποψήφιου Βουλευτή, και μέσα στις πυκνές προεκλογικές του περιοδείες και συγκεντρώσεις, ο κ. Λιούτας είναι σε συνεχή επαφή με τα Υπουργεία και με κάθε αρμόδιο υπηρεσιακό παράγοντα για να φέρει λύσεις στον τόπο.

Το κλίμα που λαμβάνει στις περιοδείες του είναι πολύ «ζεστό», γεγονός που συνιστά επιβράβευση από την κοινωνία που σημαίνει εμπιστοσύνη και η οποία του δίνει δύναμη.

Εκτός από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, τα ζητήματα και τις ανάγκες των οποίων τα πήρε πάνω του 4 χρόνια τώρα, επισημαίνει και την συμβολή του ως προς τις ανάγκες των ελεύθερων επαγγελματιών με επαναφορά των 120 δόσεων, αλλά και με ολοκληρωμένη πρόταση που συζητείται για περαιτέρω ελάφρυνση και προστασία, στήριξη των συνταξιούχων και κάθε επαγγελματικής και κοινωνικής ομάδας και ο αγώνας του συνεχίζεται πάντα με το βλέμμα και τον νου στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Παναγία, Κορυδαλλό, Πεύκη, Τρυγώνα, Μεγάλη Κερασιά και Διάβα ο Υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. δέχτηκε την θερμή υποδοχή κατοίκων, επιβεβαιώνοντας ότι και σε αυτές τις εκλογές υπάρχει δυναμικό ρεύμα νίκης για τον ίδιο.

Εκεί, ο κ. Λιούτας, συνάντησε καλούς φίλους του που μέσα στα 4 χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας επισκέφθηκε πολλές φορές και που του αναγνωρίζουν πως πάλεψε για τα ζητήματα του αγροκτηνοτροφικού κόσμου και φυσικά οι συζητήσεις περιστράφηκαν στις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ, στις ενισχύσεις που δόθηκαν για τις ζωοτροφές και τα λιπάσματα, καθώς και για το αγροτικό πετρέλαιο.

Ο κ. Λιούτας, αναφέρθηκε στις προγραμματικές θέσεις της Ν.Δ. και του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη 4ετία, τονίζοντας πως όπως έκανε 4χρόνια τώρα, έτσι θα συνεχίσει. Να παλεύει για κάθε δίκαιο αίτημα και να πετυχαίνει λύσεις.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας, ο κ. Λιούτας, επισκέφθηκε το 5ο και το 6ο ΚΑΠΗ τιμώντας πάντα και έμπρακτα τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας αλλά και το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Τρικκαίων, σε επίσκεψη με βαρύ κοινωνικό αποτύπωμα και κίνηση βαθιάς υποστήριξης όλων των θυμάτων.

«Είμαστε πάντα δίπλα, πάντα στο πλευρό τους. Στηρίζουμε τις δομές – καταφύγια, στηρίζουμε τα θύματα. Όχι στην βία, ποτέ βία», ανέφερε ο κ. Λιούτας που στην συνέχεια βρέθηκε στον κόμβο τεχνολογίας Gisemi, όπου ενημερώθηκε για τις ιδέες και τις δράσεις που υλοποιούνται και για δράσεις καινοτομίες, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Τρικάλων όπου και εκεί είχε μια εποικοδομητική και ιδιαιτέρως παραγωγική συζήτηση με την διεύθυνση και τους εργαζομένους.

Η προεκλογική περιοδεία του Θανάση Λιούτα, συνεχίζεται σήμερα στις 6 το απόγευμα στο Ξυλοπάροικο, στις 6.30 στο Γοργογύρι, στις 7 στον Πρόδρομο, στις 7.30 στο Γενέσι, στις 8 το βράδυ στο Πρίνος, στις 8.30 στο Δενδροχώρι και στις 9 στο Βαλτινό.