Περιοδείες και συνάντηση με το … «ασθενές» φύλο

«Σας ευχαριστώ πολύ από την καρδιά μου. Η συνάντηση μαζί σας με τιμά, με γεμίζει συγκίνηση, μου δίνει την δύναμη να συνεχίσω ακόμη πιο δυνατά, για εσάς, για όλες εσάς», ανέφερε ο κ. Λιούτας, αντικρίζοντας το πλήθος γυναικών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του στο καφέ του «Μουσείου Τσιτσάνη».

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. είδε να ξεπερνά κάθε προσδοκία του η προσέλευση γυναικών σε προεκλογική συγκέντρωση, δίνοντας του μήνυμα εκλογικής στήριξης.

Στην ομιλία του, περιέγραψε μια προς μια όλες τις πολιτικές, οι οποίες θεσμοθετήθηκαν επί Κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, με σκοπό πάντα να στηριχθούν οι γυναίκες και να θεμελιωθεί στην πράξη, η ισότητα των φύλων.

Σε πολλές από τις πολιτικές αυτές, ήταν και ο ίδιος ο κ. Λιούτας, ο οποίος είχε κάνει παρεμβάσεις, προς την κατεύθυνση των λύσεων, πάντα για να βοηθήσει τις γυναίκες, τις μητέρες, όλες τις οικογένειες.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τον Θανάση Λιούτα να μιλάει σε μια προς μια τις γυναίκες, για θέματα που τις αφορούν, για τις παρεμβάσεις που έγιναν και για τον μεγάλο αγώνα που συνεχίζει για να έχουν οι γυναίκες και συνολικά η τοπική κοινωνία, ένα μέλλον γεμάτο ευκαιρίες για όλους.

Η ομιλία του ολοκληρώθηκε με τον ίδιο, να εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες, καθώς η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ανήμερα της Ημέρας της Μητέρας και να συγχαίρει όλες τις γυναίκες για τη δύναμή τους και για τον κρίσιμο και απίστευτα σημαντικό ρόλο που φέρνουν εις πέρας.

Στις γυναίκες μοιράστηκε από ένα …μπλε τριαντάφυλλο στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που συμβολίζει την μακροχρόνια δημοκρατικότητα, την πίστη, την αφοσίωση, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Αξίες που ο κ. Λιούτας πάντα προασπίζεται και παλεύει για αυτές.

Εντωμεταξύ, με πλήθος κόσμου ήταν και προεκλογικές συγκεντρώσεις για τον κ. Λιούτα σε Καλονέρι, Μεγάλο και Μικρό Κεφαλόβρυσο, στέλνοντας το μήνυμα εκλογικής νίκης της Ν.Δ. την ερχόμενη Κυριακή.

Οι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για να τον ακούσουν και να μιλήσουν μαζί του, δηλώνοντας ότι θα τον στηρίξουν με μεγάλη δύναμη καθώς όπως είπαν «στάθηκες δίπλα μας με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Έδειξες πως είσαι ένας από εμάς, για εμάς».

Από την πλευρά του, ο κ. Λιούτας τόνισε πως «ο μόνος δρόμος στον οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να βαδίζουμε, είναι ο δρόμος των έμπρακτων λύσεων για τον τόπο μας και για κάθε σπίτι. Τον δρόμο αυτόν ακολούθησα, ακολουθώ και θα ακολουθώ πάντα».

Νωρίτερα, ο κ. Λιούτας παρέστη στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Βησσαρίωνος.

Την στήριξη και την επιβράβευση για την σωστή και υπεύθυνη στάση του, βρήκε ο Υποψήφιος Βουλευτής σε Κρύα Βρύση, Άγιο Βησσαρίωνα, Παλαιοκαρυά και Πετροχώρι.

Η πολιτική του θέση και πορεία ταυτίζεται απόλυτα με την έννοια της προσφοράς. Αυτό αποδείχθηκε 4 χρόνια τώρα. Για όλες τις λύσεις επιτεύχθησαν, για τον αγώνα που έδωσε και δίνει για την θωράκιση και για την συνεχή ενίσχυση του πρωτογενούς μας τομέα και δεσμεύθηκε ότι ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ και με όλες του τις δυνάμεις, πάντα θα βάζει πλάτη, με μεθοδικότητα και επιμονή, με πίστη στις μεγάλες δυνατότητες του τόπου μας. Έτσι κινήθηκε, έτσι συνεχίζει και έτσι θα συνεχίσει.

Σήμερα Δευτέρα στις 6 το απόγευμα, ο κ. Λιούτας, θα περιοδεύσει στο Ριζαριό, στις 6.30 στο Δροσερό, στις 7 στην Μουριά, στις 7.30 στην Πηγή, στις 8 το βράδυ στην Λυγαριά, στις 8.30 στο Παλαιομονάστηρο και στις 9 στους Γόμφους.