Περί …Τσιλιμίγκα

Εδώ και καιρό έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση για το πότε θα ξεκινήσει ο κ. Τσιλιμίγκας την προεκλογική του καμπάνια.

Μέσα σε αυτό τον ωκεανό απόψεων που έχουν ακουστεί, θα ήταν φρόνιμο να βάλουμε κάποια πράγματα στη θέση τους:

Ο Νίκος Τσιλιμίγκας αγαπήθηκε από το Θεσσαλικό λαό, όχι απλά για την πολιτική διαδρομή του μέχρι σήμερα. Κυρίως όχι γιατί είναι ο καλύτερος στο λεγόμενο επικοινωνιακό παιχνίδι.

Ο Νίκος Τσιλιμίγκας αγαπήθηκε μέσα από την αξιοθαύμαστη επαγγελματική του διαδρομή. Και αλίμονο αν θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως απλή επαγγελματική συνέπεια, όλη αυτή την προσφορά, που τον έφερε στην πόρτα των πολιτών όλης της Θεσσαλίας και όχι μόνο.

Το ήθος, η προσφορά, η αξιοπρέπεια και το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι επαγγελματίας πολιτικός, είναι οι λόγοι που οδήγησαν το «Κίνημα Αλλαγής» να στηρίξει ομόφωνα την προσπάθεια του.

Αν θέλετε,  η ίδια η κοινωνία οδήγησε το «Κίνημα Αλλαγής» σε αυτή την επιλογή. Η ίδια η κοινωνία φωνάζει, δικαιολογημένα, χρόνια τώρα, ότι δεν θέλει άλλους επαγγελματίες πολιτικούς. Ότι θέλει ανθρώπους της σκληρής δουλειάς, της προσφοράς χωρίς αντάλλαγμα στο συνάνθρωπο, της αξιοπρέπειας, του ήπιου και συνετού λόγου.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον Άνθρωπο Νίκο Τσιλιμίγκα και έπειτα τον επιστήμονα και πολιτικό.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Νίκος Τσιλιμίγκας θα είναι ο επόμενος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Τον εμπιστευόμαστε και θα τον ακολουθήσουμε στο δρόμο της νίκης και της αλλαγής στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τέτοιοι άνθρωποι, δεν έχουν ανάγκη καθοδήγησης και Συμβούλων.

Σέβεσαι τις αποφάσεις τους και απλά τους ακολουθείς .

 

Γιώργος Μανώλης

Γραμματέας Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ.