Πέρασαν την …χιλιάδα οι εγγραφές για το «Trikala City Run»

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι διοργανωτές του «Trikala City Run» να διαφημίσουν τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 5 Μαΐου στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.

Τοποθέτησαν, 2 μεγάλα μπαλόνια με το logo του αγώνα, ένα στον Ληθαίο με φόντο την κεντρική πεζογέφυρα και ένα στην αρχή της Ασκληπιού.

Όταν τα Μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του «Trikala City Run» μιλούσαν  για «όργωμα» όλης της πόλης προς ενημέρωση και εγγραφές ,το εννοούσαν .

Οι παλιές πρωταθλήτριες Βαρβάρα Λυμπίσιου, Γεωργία Μυλωνά, Τασούλα Μυλωνά, Βίβιαν Γρατσάνη και Χρύσα Κούζα φροντίζουν για αυτό νυχθημερόν η διοργάνωση να έχει πλήθος συμμετοχών.

Από την άλλη στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης των Τρικάλων, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στο ειδικό κιόσκι που έχει στηθεί από την οργανωτική επιτροπή συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα.

Εγγραφές γίνονται και online στο www.trikalacityrun.gr  ενώ οι εγγραφές ξεπέρασαν ήδη τις 1.000 δημιουργώντας και «πονοκέφαλο» στους διοργανωτές στην αναζήτηση εταιριών κατασκευής αναμνηστικών συμμετοχής…