Πατροκτονία στα Τρίκαλα με αλυσοπρίονο

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Τρικάλων σε βάρος 46χρονου για ανθρωποκτονία με δόλο, με τον κατηγορούμενο να είναι καθ’ ομολογία πατροκτόνος.

Ο 46χρονος, που συνελήφθη μετά από ένταλμα του Ανακριτή Τρικάλων, ειδοποίησε χθες το μεσημέρι την Αστυνομία ότι δολοφόνησε τον πατέρα του.

Αστυνομικοί μετέβησαν άμεσα σε επιχείρηση-βιοτεχνία στα Τρίκαλα επί της οδού Καρδίτσας, όπου εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος, καθώς και πτώμα του 76χρονου πατέρα του, αποκεφαλισμένο και διαμελισμένο…

Ο δράστης έφερε τραύματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ από τον χώρο κατασχέθηκαν αλυσοπρίονο, είδη ρουχισμού, καθώς και 2 κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα από την κατοχή του κατηγορούμενου.

Ο 46χρονος, που έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας εξαιτίας τραύματος στον αυχένα φέρεται να επικαλέστηκε ψυχικά προβλήματα και δολοφόνησε τον πατέρα του μέσα στην οικογενειακή βιοτεχνία που διατηρούσαν και για 2 μέρες δεν είχε πει το παραμικρό σε κανέναν, ενώ προσπάθησε να βάλει τέλος και στην δική του ζωή.

Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο διάστημα, μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη και συζύγου του θύματος, μένοντας στην βιοτεχνία τους.