Παράταση στην αγωνία…

Την Δόξα Δράμας, υποδέχθηκε ο Α.Ο. Τρίκαλα στην προτελευταία αγωνιστική των play-out για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League 2 και υπό το βλέμμα μετά από καιρό του Προέδρου της ομάδας Ηλία Αϊβάζογλου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 5΄ με τον Περλέσι να μπλοκάρει την μπάλα και ο Α.Ο. Τρίκαλα στο 9΄ «αγγίζει» το γκολ με σουτ του Σκόνδρα που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας.

Στην αντεπίθεση, οι φιλοξενούμενοι «σημαδεύουν» τα …περιστέρια με σουτ από καλή θέση και στο 21΄ εξ΄επαφής κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ από την εστία των Τρικάλων.

Στο 28΄ο Σουλιώτης δεν μπορεί να σκοράρει από κοντά και στο 34΄ο Σταματής περνά και τον τερματοφύλακα αλλά πλασάρει άουτ…

Στο 39΄οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά απειλούν και στο επόμενο λεπτό οι παίχτες των Τρικάλων να ζητούν πέναλτι σε πτώση του Σκόνδρα και τον διαιτητή να δείχνει «παίζετε».

Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου στο 45΄ οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για το 0-1.

Στο 48΄ ο Σταματής φέρνει το ματς στο 1-1 και στο 76΄πλασάρει από καλή θέση άουτ.

Α.Ο. Τρίκαλα : Περλέσι, Νιάρος, Τάχατος (46΄Ελευθεριάδης) , Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (90΄Σιλβάνο), Πέλκας (92΄Ζώγκος), Πιαστόπουλος, Ευθυμίου.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, η βαθμολογία έχει ως εξής:

  1. Παναχαϊκή 37

  2. Απόλλων Λάρισας 29

  3. Α.Ο. Τρίκαλα 26

  4. Δόξα Δράμας 25

  5. Α.Ε. Καραϊσκάκης 24

  6. ΟΦ Ιεράπετρας 17

Στην τελευταία αγωνιστική, αναμετρώνται