Παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Γκολοβράντζα

Την παραίτηση του από Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρικκαίων, υπέβαλε ο Δημήτρης Γκολοβράντζας.

«Εκφράζω τις πιο θερμές ευχαριστίες μου προς τον Δήμαρχο, την Πρόεδρο, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους υπαλλήλους του Δήμου Τρικκαίων για την άριστη συνεργασία.

Κυρίως δε προς τους συναγωνιστές της ΄΄Λαϊκής Συσπείρωσης΄΄, Γιώργο Καΐκη, Βάϊο Τάσιο, Θανάση Γεροκώστα και Γιώργο Κελεπούρη για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε για την δικαίωση των αιτημάτων της λαϊκής τάξης», αναφέρεται σε σχετική γραπτή δήλωση του κ. Γκολοβράντζα.

Από πλευράς του Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιώργου Καΐκη, δηλώθηκε πως «Εκ μέρους της ΄΄Λαϊκής Συσπείρωσης΄΄ Τρικάλων θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συναγωνιστή Δημήτρη Γκολοβράντζα για την ουσιαστική συνεργασία που είχαμε μέχρι, τώρα , ως Δημοτικό Σύμβουλο, η οποία συνέβαλλε στη δράση της παράταξης ως λαϊκή αντιπολίτευση στον Δήμο Τρικκαίων.

Ο Δημήτρης Γκολοβράντζας με τις δημιουργικές του ανησυχίες, τα πολυδιάστατα ενδιαφέροντα και την μεγάλη πείρα θα αποτελεί και στην συνέχεια αποφασιστικό στήριγμα και για την ΄΄Λαϊκή Συσπείρωση΄΄».