Παρά τις όποιες πικρίες σας και τα δικαιολογημένα παράπονα σας, η Ν.Δ. είναι το σπίτι όλων μας

Με «όπλα» την αμεσότητα, την ευθύτητα, την ειλικρίνεια και την αποτελεσματικότητα, συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ., συναντά πολίτες που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις προεκλογικές ομιλίες του που τις χαρακτηρίζει, ο μεστός και απλός λόγος, η μακρά εμπειρία του στα κοινά και η σχέση του με τους πολίτες, χωρίς ταξίματα και υποσχέσεις και με αφοπλιστικές απαντήσεις στα κρίσιμα θέματα, με αρχές και απόψεις σε όλους γνωστές.

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Φωτάδα, Κάτω Ελάτη, Δενδροχώρι, Ελευθεροχώρι και Βαλτινό, ο κ. Βλαχογιάννης, κάλεσε τους πολίτες να πάνε στην κάλπη, και με την φράση «Καμία ψήφος χαμένη», τονίζει την σημασία της μαζικής συμμετοχής στις Εθνικές εκλογές.

«Να μην λείψει κανείς από την πιο κρίσιμη προσεχή εκλογική αναμέτρηση.  Η αποχή ακυρώνει το ισχυρότερο προνόμιο του πολίτη, στο δημοκρατικό μας πολίτευμα. Μην αφήνετε τους άλλους, να αποφασίσουν για σας. Παρά τις όποιες πικρίες σας και τα δικαιολογημένα παράπονα σας, η Ν.Δ. είναι το σπίτι όλων μας.

Η παράταξη μας και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για μια καλύτερη πατρίδα», ανέφερε ο κ. Βλαχογιάννης.

Σήμερα Πέμπτη στις 7 ο κ. Βλαχογιάννης, θα επισκεφθεί την Ράξα, στις 7.15 την Σωτήρα, στις 8.15 το βράδυ το Λογγάκι, στις 8.30 την Κρηνίτσα, στις 8.45 την Χρυσαυγή και στις 9 την Ζηλευτή.