Παντού ο Χρήστος Σιμορέλης για την …Αλλαγή

Την Οιχαλία επισκέφθηκε ο Χρήστος Σιμορέλης, επικοινωνώντας το «Συμβόλαιο Αλλαγής» του ΣΥΡΙΖΑ και καλώντας τους πολίτες να το προσυπογράψουν στις 21 του Μάη.

Την επόμενη ημέρα, βρέθηκε στην Καλαμπάκα όπου παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη απαντώντας σε κάθε ερώτηση για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και στην συνέχεια επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο ,καθώς και Υπηρεσίες του Δήμου λαμβάνοντας ευχές για πολιτική και προσωπική νίκη.

Στην αγορά της Καλαμπάκας συναντώντας εμπόρους καθώς και τον πρώην Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής ανέλυσε τα προβλήματα του κλάδου, εστιάζοντας στην περιορισμένη αγοραστική δυνατότητα των πολιτών, ενώ μιλώντας με κόσμο στην αγορά έδωσε το ελπιδοφόρο μήνυμα νίκης στις εκλογές στις 21 Μαΐου.

«Όλες και όλοι μαζί για την Αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος», τόνισε ο κ. Σιμορέλης.

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα Διαλεχτό, Μεγάρχη, Μεγάλο και Μικρό Κεφαλόβρυσο, ο Υποψήφιος Βουλευτής, κάλεσε τους πολίτες να πουν με την ψήφο τους «Ως εδώ» στην πολιτική Μητσοτάκη.

«Τα στοιχεία μιλούν μόνα τους. Η Ελλάδα βρίσκεται στην 4η χειρότερη θέση στην απώλεια εισοδήματος του ΟΑΣΑ και ο πραγματικός μισθός στην Ελλάδα μειώθηκε κατά 7,5% το 2022.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη ετοίμασε Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με 3 Άρθρα για την 1η μέρα διακυβέρνησης, προτού καν ανοίξει η Βουλή.

Ακύρωση πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας ως ότου νομοθετηθεί το Νομοσχέδιο της Λούκας Κατσέλη, μείωση ΦΠΑ στον κατώτατο συντελεστή για τα τρόφιμα, μηδενικό συντελεστή για τα είδη πρώτης ανάγκης, μείωση του ΕΦΚ καυσίμων στο κατώτερο επιτρεπτό επίπεδο που προβλέπει η ΕΕ και κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής στα Πανεπιστήμια», ανέφερε ο κ. Σιμορέλης.

Στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τρικκαίων όπου βρέθηκε, ανέφερε πως «Οι παροχές για τους αστέγους, για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κοινωνικά προβλήματα ανεργίας, οικονομικής αδυναμίας, έλλειψης σίτισης, προβλήματα διαβίωσης λόγω αναπηρίας ή γήρατος αποτελούν έργο που οφείλουμε να στηρίζουμε από κάθε πόστο», ενώ συγκινήθηκε όταν αντίκρισε τον παλιό εξοπλισμό του Φαρμακείου του που είχε δωρίσει στο κέντρο προ ετών, λέγοντας χαρακτηριστικά «πιάσανε  τόπο».

Με τις εργαζόμενες του ΚΕΠ στη συνέχεια αναφέρθηκε ακροθιγώς σε κάποια προβλήματα μισθολογικά και εργασιακών σχέσεων, δεσμευόμενος πως «ως επερχόμενη Κυβέρνηση θα σκύψει στα ζήτημα που τους απασχολούν.

Με διάθεση, με σχέδιο, με εμπειρία ο ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την αλλαγή που έχουμε ανάγκη σε κάθε τομέα».