Πανελλήνιοι αγώνες Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων στην Πύλη Τρικάλων

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων (ΛΕΔ) Τρικάλων διοργάνωσε και φέτος την διεξαγωγή των Πανελληνίων αγώνων Ειδικών Δυνάμεων, υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων και του Δήμου Πύλης.

Οι αγώνες, απευθυνόταν σε Έλληνες Εφέδρους όλων των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας Ελλάδος και Κύπρου. Ο χαρακτήρας των αγώνων ήταν διαγνωστικός  στην τεχνική της αναγνώρισης και διήρκεσε επί 3ημέρου στην ορεινή περιοχή του Δήμου Πύλης.

Η τελετή λήξης της Πανελλήνιας άσκησης Εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων, τελέστηκε στην τοξωτή γέφυρα Πύλης, παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών  Αρχών του τόπου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση στην μνήμη των πεσόντων ηρώων του 7-31 Υψώματος με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταγματάρχη ε.α. Δημήτριο Γεωργάκη να απευθύνει τον ανάλογο χαιρετισμό, όπως και ο Διοικητής της ΣΜΥ και ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κων/νος  Λυκοτραφίτης.

Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης ο οικοδεσπότης Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας και Δήμαρχος  Μουζακίου Γεώργιος Κωτσός.

Υπήρξε απονομή τιμητικών πλακετών και απονομή επάθλων στους διακριθέντες των αγώνων, ενώ στον χώρο της τοξωτής γέφυρας, υπήρξε δεξίωση του Δήμου προς τιμή των Εφέδρων.