Ουσιαστική και γόνιμη προεκλογική περιοδεία για τον Θανάση Λιούτα

Με την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και την ΔΥΠΑ ξεκίνησε τις περιοδείες του το πρωί της Τετάρτης ο Θανάσης Λιούτας.

Τον Υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ για τον Νομό Τρικάλων υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Μιχαλάκης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, Ντίνος Μπάρδας. Στη συνάντηση ήταν και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Κώστας Γρηγορίου.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Νομό Τρικάλων και ζητήματα που άπτονται στον τομέα ευθύνης του καθενός.

Ακολούθως, ο Υποψήφιος Βουλευτής συνομίλησε με τους Υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας, τονίζοντας τις ενέργειες που έγιναν για την απλούστευση γραφειοκρατικών διαδικασιών, και για τις σημαντικές αλλαγές που έφερε το νομοθετικό έργο της Κυβέρνησης της Ν.Δ. στην δημόσια διοίκηση. Ταυτόχρονα, συνεχάρη τις Διευθύνσεις και τους Εργαζομένους, για τον άρτιο τρόπο με τον οποίο εργάζονται και προσφέρουν υπηρεσίες προς την τοπική κοινωνία.

Κομβική ήταν επίσης η επίσκεψη του Θανάση Λιούτα στην ΔΥΠΑ, όπου συναντήθηκε με την Προϊσταμένη, Μαρίνα Ιακωβάκη, ενώ συνομίλησε με το σύνολο των Εργαζομένων.

Ενημερώθηκε για τα προγράμματα απασχόλησης που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στον κρίσιμο ρόλο που επιτελεί ο Οργανισμός στην προσπάθεια για την μείωση της ανεργίας.

«Η συνεχής μείωση της ανεργίας, είναι αποφασιστικός στόχος για εμάς. Ήταν είναι και θα είναι. Έχουμε σημειώσει αποφασιστικά βήματα πάνω στον στόχο αυτό, μέσα από πολιτικές μας, που κεντρικό άξονα έχουν πάντα την ανάπτυξη και την αύξηση της απασχόλησης», ανέφερε ο κ. Λιούτας.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του Θανάση Λιούτα ήταν τα Δημοτικά Διαμερίσματα, Ελληνόκαστρο, Πλάτανος, Σωτήρα, Λεπτοκαρυά, Θεόπετρα, Σπαθάδες, Ρίζωμα και Ράξα.

Συνομίλησε με τους κατοίκους και συζήτησαν για όσα πέτυχε η πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτά τα 4 χρόνια. Συζήτησαν για το νέο πρόγραμμα της Ν.Δ. για τους νέους στόχους που τίθενται για την νέα 4ετία πάντα με στόχο, την συνέχιση της ανάπτυξης και πάντα στο προσκήνιο οι πολίτες και ο Νομός Τρικάλων.

Οι κάτοικοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειες του Θανάση Λιούτα, γνωρίζουν ότι πάντοτε, άμεσα και χωρίς καμία καθυστέρηση, ενεργούσε, ώστε να γίνουν γνωστά τα αιτήματα των πολιτών και να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που ανέκυπταν.

Από το βήμα της Βουλής, μέσα από τις συνεχείς παρεμβάσεις του, μέσα από τις πολλαπλές όλα αυτά τα χρόνια συναντήσεις εργασίας με Υπουργούς και όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες, μίλησε για τον Νομό Τρικάλων για τους πολίτες, ζητώντας και πετυχαίνοντας λύσεις για την ανάπτυξη και την ευημερία του Νομού Τρικάλων.

«Η πορεία μου είναι και θα είναι πάντα συνδεδεμένη με τον ανοικτό διάλογο με την κοινωνία μας. Με την προσφορά και την στήριξη. Με την επίλυση κάθε δίκαιου αιτήματος», ανέφερε ο κ. Λιούτας.

«Ο Θανάσης είναι ένας άνθρωπος δικός μας. Στάθηκε στο πλευρό μας από την πρώτη στιγμή». Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκαν οι Νεοχωρίτες τον κ. Λιούτα, δίνοντάς του μεγάλη δύναμη για τον αγώνα που δίνει.

Ο Θανάσης Λιούτας επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά, τα καταστήματα και όλο τον εμπορικό δρόμο της Οιχαλίας.

Συνομίλησε με τους παραγωγούς, τους πωλητές, με τους επαγγελματίες, με τους Εργαζόμενους, με τους Δημότες σε εγκάρδιο κλίμα από την διαχρονική επικοινωνία και επαφή του κ. Λιούτα

Ο διάλογος ήταν και είναι πάντα ανοικτός με τους Νεοχωρίτες και με κάθε Δημότη ολόκληρου του Δήμου Φαρκαδόνας, από άκρη σε άκρη του τόπου και της περιοχής, οι επαφές πάντα γόνιμες και ζεστές, με στόχο πάντα την επίλυση προβλημάτων, μια καλύτερη ημέρα για κάθε σπίτι.

Η περιοδεία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψη στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Οιχαλίας. Στο κλιμάκιο τον υποδέχτηκε ο Προϊστάμενος, Πυρονόμος Βασίλειος Κοτρώτσιος και οι Πυροσβέστες.

Ο Θανάσης Λιούτας ευχαρίστησε και συνεχάρη ολόκληρο το κλιμάκιο για την προσφορά και για το έργο τους «για την διαχρονική και πάντα καθηλωτική αυταπάρνησή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λιούτας.

Αύριο Παρασκευή, οι προεκλογικές περιοδείες του κ. Λιούτα, συνεχίζονται στις 9.30 το πρωί με επίσκεψη στην Καλαμπάκα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο στις 10 στην λαϊκή αγορά στις 12 το μεσημέρι στο Κέντρο Υγείας και στις 12.30 στο Αστυνομικό Τμήμα.

Το απόγευμα σε Δημοτικά Διαμερίσματα και συγκεκριμένα στις 5.30 στον Άγιο Προκόπιο, στις 6 στους Καλόγερους στις 6.30 στο Βροντερό, στις 7 στην Ελάτη, στις 7.30 στο Κοτρώνι, στις 8 στο Ροπωτό και στις 8.30 στα Στουρναραίϊκα.