Ορκίστηκε η νέα Δημοτική Αρχή Πύλης

Παρουσία πλήθους κόσμου, τελέστηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής Πύλης υπό τις ευλογίες του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομου.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στην Πύλη στην έδρα του Δήμου και συγκεκριμένα στην αυλή του Δημαρχείου όπου προσήλθε πλήθος κόσμου για να ευχηθεί στα νέα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Ευθύνη αισθάνομαι κυρίως απέναντι στον λαό του Δήμου Πύλης, ο οποίος πίστεψε στο όραμα και τις δυνατότητές μας και μας ανέθεσε, σε όλους, τα καθήκοντα της διοίκησης του Δήμου εξ ονόματός του. Ιδιαίτερη ευθύνη αισθάνομαι απέναντι στα στελέχη και τους εργαζόμενους, την κινητήρια δύναμη του Δήμου, μαζί με τους οποίους θα πορευτούμε τα επόμενα 4 χρόνια.

Η τήρηση της νομιμότητας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση. Η αξιοκρατία είναι υποχρέωση μας αλλά πρωτίστως επιλογή μας. Αυτό θα το περιφρουρήσουμε ως κόρη οφθαλμού και απευθύνομαι προς τους Δημοτικούς Συμβούλους για να υπενθυμίσω, ότι έχουμε τις ίδιες υποχρεώσεις έναντι όλων των δημοτών και δεν υπάρχουν πολιτικοί φίλοι αλλά πολίτες. Ως προς αυτό είμαι κατηγορηματικός.

 Με σύνθημα «Πρώτα ο Άνθρωπος», πιστεύουμε σε μία Δημοτική Αρχή που θα βρίσκεται δίπλα στον πολίτη και  θα αφουγκράζεται τις ανάγκες του. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και θα το αποδεικνύουμε καθημερινά με τα έργα και τις πράξεις μας», ανέφερε ο εκ νέου Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας.

Στην τελετή της ορκωμοσίας, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν οι Βουλευτές του Νομού Τρικάλων, οι Δήμαρχοι, Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου και Καλαμπάκας Θοδωρής Αλέκος.