«Όποιος και όποια θέλει με ακολουθεί»….

Παρόλο που το ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή με συνέντευξη τύπου, κάποια τοπικά ΜΜΕ θέλουν ντε και καλά να τον ντύσουν στα «πράσινα» ή στα «ροζ»…

«Όποιος και όποια θέλει με ακολουθεί σε Συνδυασμό χωρίς πολιτικούς …χρωματισμούς», δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ο Ιατρός Μικροβιολόγος Θεόδωρος Χήρας που θα διεκδικήσει τον ερχόμενο Μάϊο τον Δήμο Πύλης.

«Δεν με ενδιαφέρει το κομματικό… χρίσμα, αλλά η συμμετοχή κοινωνικά ενεργών πολιτών στον Συνδυασμό μου για την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου Πύλης.

Συγκροτήσαμε μια νέα ομάδα ανθρώπων χωρίς παραγοντισμούς και ιδιοτελείς συμπεριφορές που έχουμε κοινό ΄΄όνειρο΄΄ να κάνουμε τον Δήμο Πύλης πρότυπο και φιλικό για τον πολίτη και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο τόπο μας. Δεν ΄΄βλέπουμε΄΄ τους δημότες με …χρώματα», τονίζει ο κ. Χήρας και υπόσχεται Συνδυασμό που η σύνθεση των προσώπων θα αναδεικνύει το …υπερκομματικό της όλης προσπάθειας.

Η …λογική λέει πως στον συγκεκριμένο Δήμο, θα τεθούν αντιμέτωποι οι συνδυασμοί του νυν Δημάρχου Κώστα Μαράβα, του κ. Χήρα και του …ΚΚΕ, προσφέροντας σε αυτή την περίπτωση ελέω και «Κλεισθένη» μια ενδιαφέρουσα εκλογική αναμέτρηση.