O νέος …γρίφος του Χρήστου Λάππα

Ο Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, είναι λάτρης του να μιλά με …γρίφους και μετά να γελά με όσους προσπαθούν να τον ερμηνεύσουν.

Αυτή την τακτική την έχει εφαρμόσει πολλές φορές σε συνεδριάσεις Δημοτικού Συμβουλίου με κυρίως τον Θεόδωρο Σπανό, να μένει με την απορία στο βλέμμα για τους …γρίφους του Επικεφαλής της παρατάξεως.

Αυτή την φορά, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων από την Σάμο όπου βρίσκεται σε ραδιοφωνικό του σχολιασμό, επέλεξε ένα νέο …γρίφο και το πιθανότερο να γελά με όσους θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν το πρόσωπο στο οποίο αναφέρθηκε ως πιθανό υποψήφιο Δήμαρχο με πιθανή στήριξη και από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Έχει βρεθεί ο ενδιαφερόμενος για επικεφαλής της παράταξης, που έχει συνομιλήσει μόνο μαζί μου, δεν τον γνωρίζει ακόμα η ομάδα. Ήξερα ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει και τον κάλεσα να συζητήσουμε, χρειάζονται κάποιες κουβέντες ακόμα να γίνουν. Είναι ένα πρόσωπο αξιόλογο που δεν το έχετε ακούσει ακόμα, δεν είναι στον ιατρικό χώρο όπως πολλά φημολογήθηκαν, και θα βγει μια και καλή. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που έχουν πέρασμα στην κοινωνία, και είναι πιθανό να συμφωνήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή αυτή», ο νέος …γρίφος του κ. Λάππα που έβαλε «φωτιά» στο προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Τρικκαίων…