Ο εχθρός μας απειλεί περισσότερο από ποτέ

Σε ανακοίνωση του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ) εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την συνεχιζόμενη αύξηση των κρουσμάτων «κορωνοϊού» τα τελευταία 24ωρα σε όλη την χώρα και ειδικά στον Νόμο Αττικής.

Ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης τονίζει τα εξής:

«Η επιδημιολογική εικόνα που παρουσιάζει η χώρα μας και ειδικά η Αττική χτυπά καμπανάκι κινδύνου. Είναι προφανές ότι κινδυνεύουμε το επόμενο χρονικό διάστημα να βρεθούμε στο μάτι του κυκλώνα. Δεν επιτρέπεται καμία χαλάρωση, ειδικά στις διακοπές, που ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο.

Τονίζουμε ότι οι επαγγελματίες όλων των κλάδων οφείλουν να τηρούν σχολαστικά τις οδηγίες πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού, που έχει θεσπίσει η πολιτεία. Ο εχθρός μας απειλεί περισσότερο από ποτέ. Οφείλουμε να δείξουμε υπευθυνότητα και ομοψυχία, για να βγούμε νικητές κι από αυτή τη δύσκολη μάχη, όπως το πετύχαμε το προηγούμενο διάστημα. Θέλουμε ασφάλεια στις διακοπές, στις επαγγελματικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας τόσο για τους πολίτες της χώρας μας, όσο και για τους επισκέπτες».

Ο ΙΣΑ τονίζει για άλλη μια φορά την ανάγκη να τηρούνται σχολαστικά τα μέτρα προστασίας που συνιστούν οι ειδικοί.

Ειδικότερα :