«Ντου» Αστυνομικών σε … «φρουτάκια»

Από την Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν η προσωρινά υπεύθυνη, υπάλληλος του καταστήματος και 9 πελάτες – παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παραβάσεις των Νόμων για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, στην οποία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι στο χώρο διεξάγονταν παράνομα παίγνια στα οποία συμμετείχαν οι πελάτες-παίκτες και τα διοργάνωνε, σε συνεργασία και για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 47 κεντρικές μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή εκ των οποίων οι 2 ήταν μονάδες ελέγχου και διαχείρισης (server), 49 οθόνες, 42 πληκτρολόγια και 35 «ποντίκια», ψηφιακό καταγραφικό, 4 κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, μηχάνημα τυχερού παιγνίου και 1.649 ευρώ.