Νοέμβριος και νέοι Αντιδήμαρχοι Τρικκαίων

Ορίστηκαν από τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου οι νέοι έμμισθοι Αντιδήμαρχοι που ανέλαβαν από σήμερα καθήκοντα και μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2023.

Ο Γιώργος Καταβούτας, αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αντικαθιστώντας την Βασιλένα Μητσιάδη και τα καθήκοντα του είναι η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, οι παιδικές χαρές, η τέλεση πολιτικών γάμων και ορίζεται Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων.

Ο Χριστόφορος Ρόμπος αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Ανταποδοτικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας, αντικαθιστώντας τον Γιώργο Ζιώγα με αρμοδιότητες την Διεύθυνση Ανταποδοτικών Υπηρεσιών, του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, την τέλεση πολιτικών γάμων.

Ο Νίκος Σακκάς, αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, αντικαιστώντας την Γεωργία Κοτρώνη -Μπαλοδήμου με αρμοδιότητες την Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας και την τέλεση πολιτικών γάμων.

Επίσης ο κ. Παπαστεργίου προχώρησε σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων σε άλλους αντιδημάρχους και συγκεκριμένα, μεταβίβασε στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών – Διοίκησης Δημήτρη Βασταρούχα και τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Την σύνταξη των εκθέσεων αξιολόγησης των Προϊσταμένων Διευθύνσεων, αυτοτελών Τμημάτων ή αυτοτελών γραφείων καθώς και των υπαλλήλων των Υπηρεσιών που υπάγονται απευθείας στον Δήμαρχο

Την διαχείριση και αντιμετώπιση των προβλημάτων προσβασιμότητας των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου Τρικκαίων.

Ο Δήμαρχος, ανακατένειμε αρμοδιότητες Αντιδημάρχων ως εξής:

Στον Γιάννη Οικονόμου Ιωάννη Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής, την Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης και την τέλεση πολιτικών γάμων.

Στην Έφη Λεβέντη Αντιδήμαρχο Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων, την Διεύθυνση Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων και της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και την τέλεση πολιτικών γάμων.