Νέο «13άρι» για τον Νομό Τρικάλων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Δευτέρα στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 99 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 55 (17 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, 4 ακόμη  προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε κατάστημα εστίασης της περιοχής και 34 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων,  29 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 5 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας).

Στην περιοχή της Μαγνησίας, καταγράφηκαν 18 (ασθενείς που εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια, 2 κατόπιν επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα και 16 κατόπιν συμπτωματολογίας).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 13 (2 αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και εξετάστηκαν σε ιδιωτικά εργαστήρια, 11 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας 5 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 6 στο Νοσοκομείο Τρικάλων).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 11 (1 προέρχεται από συρροή κρουσμάτων στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου, 8 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και 2 επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και εξετάστηκαν 1 στο Νοσοκομείο Καρδίτσας και 1 σε ιδιωτικό εργαστήριο).

Στην περιοχή της Σκιάθου, καταγράφηκαν 2 (ασθενείς που εξετάστηκαν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, κατόπιν επαφής με επιβεβαιωμένα κρούσματα).