Νέο…13άρι για τον Νομό Τρικάλων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Κυριακή στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 77 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 56 (21 αποτελούν επαφές κρουσμάτων καθώς και κρουσμάτων άλλων περιοχών και προέκυψαν 3 κατόπιν ιχνηλατήσεως 11 κατόπιν εξέτασης ασθενών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, 6 κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικά εργαστήρια και 1 κατόπιν εξέτασης στο Νοσοκομείο Λάρισας. 27 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων, 10 στο Νοσοκομείο Λάρισας,  12 σε ιδιωτικά εργαστήρια και 5 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, 8 κρούσματα προέκυψαν από ιχνηλάτηση με έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 13 (10 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν 9 κατόπιν ιχνηλατήσεως και 1 κατόπιν εξέτασης στο Νοσοκομείο Τρικάλων, 3 ασθενείς εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωματολογίας 2 στο Νοσοκομείο Τρικάλων και 1 στο Νοσοκομείο Λάρισας).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα (ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων στο Νοσοκομείο Καρδίτσας).

Στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκε 1 (ασθενής που εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο κατόπιν συμπτωμάτων).