Νέες διεθνείς επιτυχίες για τον ΣΟΑ Τρικάλων

sdr

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Φανή Τζέλη στο βαθμολογούμενο G1 Διεθνές πρωτάθλημα Ταεκβοντο της Αλβανίας καθώς κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο και τους βαθμούς στον «δρόμο» για την Ολυμπιάδα.

Στα προημιτελικά συνάντησε την Ιταλίδα Πρωταθλήτρια που κέρδισε με 21-11,στον ημιτελικό την Πρωταθλήτρια από το Μαυροβούνιο την οποία κέρδισε με 7-0 και στον τελικό συνάντησε το Νο1 του Ταμπλό και Νο16 στον κόσμο και έγινε μια πραγματική μάχη στην οποία το φαβορί από την Πορτογαλία κέρδισε οριακά και πολύ πιεζόμενη από την Τρικαλινή Πρωταθλήτρια και Μέλος της ΠροΟλυμπιακης ομάδας με 3-2.

Η Φανή απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι συγκαταλέγει στους τοπ αθλητές παγκοσμίως.

Η άλλη Πρωταθλήτρια Εύα Παϊταρίδου δεν τα κατάφερε, καθώς έπαιξε τον αρνητικό της ρόλο η αποχή από την εντατική προπόνηση λόγω πανελληνίων εξετάσεων και ηττήθηκε από την Πρωταθλήτρια Σλοβακίας με 9-4 ρισκάροντας στο τέλος και το πλήρωσε. Έδειξε όμως την ποιότητα της και είναι θέμα χρόνου.

Επίσης στην κατηγορία Κορασίδων η Μαρία Τζέλη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο πιστοποιώντας ότι πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο, και ο Σύλλογος επενδύει πάνω της καθώς έχει τεράστιες προοπτικές.

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης.

Δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο ήταν ο απολογισμός μεταλλίων για 4 από τους αθλητές της Προολυμπιακής ομάδας που συμμετείχαν.

Χρυσό μετάλλιο στα -80 κιλά κατέκτησε ο «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής, Απόστολος Τεληκώστογλου , ενώ πρώτος ήταν και ο Κώστας Χαμαλίδης στα -68 κιλά.

Στο δεύτερο σκαλοπάτι του πόντιουμ των νικητριών στα -57 κιλά βρέθηκε η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης στους Αγώνες Νέων 2018, Φένια Τζέλη , ενώ τρίτος στην Ολυμπιακή κατηγορία των -58 κιλών κατετάγη ο Διονύσης Ραψομανίκης.

ΣΟΑΤ