Νέα διάκριση για την Φανή Τζέλη του ΣΟΑ Τρικάλων

Ακόμη μια μεγάλη διάκριση για την Ολυμπιονίκη Φανή Τζέλη την αθλήτρια του ΣΟΑ Τρικάλων, καθώς κλήθηκε να συμμετάσχει στο κορυφαίο τουρνουά του κόσμου, στα λεγόμενα «Grand Prix», όπου συμμετέχουν οι 32 καλύτεροι αθλητές του κόσμου.

Η Αθλήτρια, λόγω παγκόσμιος κατάταξης αγωνίστηκε με το Νο2 στον κόσμο, την Κορεάτισα Lee Ah-Reum, που ήταν 1η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια το 2017 και 2η Παγκόσμια το 2019.

Η Τρικαλινή αθλήτρια αγωνίστηκε ισάξια και ηττήθηκε οριακά με 9-11 σε μια ήττα παρακαταθήκη για την σπουδαία πορεία της στο Παγκόσμιο Ταε-κβο-ντο.

Την αθλήτρια συνόδευσε ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης που δήλωσε πως «Ήταν κάτι το εκπληκτικό και πρωτόγνωρο και για μένα αφού συμμετείχαμε στο κορυφαίο επίπεδο για πρώτη φορά με τους ελίτ αθλητές.

Η δουλειά που κάνουμε με την Φανή τόσα χρόνια μας δικαιώνει αλλά και μας δίνει όρεξη για μεγάλα όνειρα αφού ο μεγάλος μας στόχος είναι η συμμετοχή μας στην Ολυμπιάδα του Τόκυο.

Η συμμετοχή της και μόνο της δίνει αρκετούς Ολυμπιακούς πόντους και με την τρομερή της εμφάνιση απέδειξε για μια ακόμη φορά με εμφατικό τρόπο ότι είναι από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες που ο στόχος της δεν θα είναι μια συμμετοχή αλλά θα διεκδικεί μετάλλια στις κορυφαίες διοργανώσεις».