Μόνη επιλογή είναι η αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Συνεχίζεται με ένταση η προεκλογική περιοδεία της Υποψήφιας Βουλευτή της Ν.Δ. Κατερίνα Παπακώστα και σε κάθε Δημοτικό Διαμέρισμα που επισκέπτεται, τονίζει ότι «Η μόνη επιλογή είναι η αυτοδυναμία της Ν.Δ.», συζητώντας με πολίτες για την επόμενη 4ετία της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναλύοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα και τα πεπραγμένα της 1ης θητείας της Κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Γιατί δεν δώσαμε απλά δείγματα γραφής. Παραδώσαμε έργο και αποτελέσματα. Τώρα, είναι η στιγμή να δώσουμε και μία ηχηρή απάντηση σε όσους ονειρεύονται να γκρεμίσουν ότι με κόπο χτίσαμε μαζί 4 χρόνια», δηλώνει η κ. Παπακώστα καλώντας τους πολίτες, να προσέλθουν με αποφασιστικότητα στις κάλπες της 21ης Μαΐου και να στηρίξουν την Ν.Δ.

Στα Δημοτικά Διαμερίσματα, Αγναντιά, Γερακάρι, Αχελινάδα, Λογγά, Ξηρόκαμπο, Κονισκό, Φωτεινό, Φλαμπουρέσι, Άγιο Δημήτριο, Κακοπλεύρι, και Μαυρέλι, η κ. Παπακώστα, έδωσε έμφαση στις κυβερνητικές δράσεις που αφορούν την αγροτική παραγωγή, αλλά και την απασχόληση, τομείς που επηρεάζουν σημαντικά τα νοικοκυριά.

Η αποδοχή του κόσμου, απόλυτα θετική, αναγνωρίζοντας ότι καθόλη την διάρκεια της βουλευτικής θητείας της, έμεινε συνεπής στην υπόσχεση να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες όλου του Νομού.

Στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αγρελιάς, η κ. Παπακώστα μετά από εκκλησιασμό, είχε την ευκαιρία να …χαλαρώσει απολαμβάνοντας τον πρωινό καφέ της, παρέα με κατοίκους.

«Είμαι τυχερή που βρίσκομαι και σήμερα ανάμεσα σε φίλους, με τους οποίους μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα για τον τόπο μας. Και είμαι ευγνώμων για την αναγνώριση των κόπων αυτής της 4ετίας, αλλά και για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε η κ. Παπακώστα, δεσμευόμενη να συνεχίσει τον αγώνα και τις διεκδικήσεις για τον Νομό Τρικάλων, με ακόμα μεγαλύτερη μαχητικότητα.

Επόμενες στάσεις, Λιόπρασο, Ελληνόκαστρο, Πλάτανος Ρίζωμα, Σωτήρα, Ράξα, Αρδάνι, Κρηνίτσα και Παλαιόπυργος, όπου ο κόσμος την υποδέχτηκε ανταλλάσσοντας ευχές για εκλογική νίκη της Ν.Δ, αλλά και δεχόμενη ευχές για την εκ νέου ανάδειξη της ίδιας σε Εκπρόσωπο του Τρικαλινού λαού.

Με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα, η κ. Παπακώστα στέλνει τα δικά της μηνύματα όπως αυτό ότι «η αξιοποίηση του ορεινού όγκου του Νομού μας, δεν πρέπει να πάρει άλλη αναβολή», επισκεπτόμενη Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Μετεώρων, όπου έκανε ουσιαστική συζήτηση με τους κατοίκους, για το μέλλον των ορεινών χωριών, για τις ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης στον τουριστικό κλάδο, αλλά και για τις καθημερινές ανάγκες των μόνιμων κατοίκων

«Σε έναν Νομό με τόσο μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον, δεν νοείται να μην δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου και την δημιουργία μόνιμων θέσεων απασχόλησης.

Από την προώθηση των τοπικών μας προϊόντων, έως την ανάδειξη, μέσω συντονισμένων δράσεων, των αξιοθέατων της περιοχής, διαθέτουμε ήδη πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν έχουμε εκμεταλλευτεί αποτελεσματικά όλα αυτά τα χρόνια», τόνισε η Υποψήφια Βουλευτής, προσθέτοντας πως «Στο πρόγραμμα της επόμενης 4ετίας, έχει ήδη περιληφθεί ως προτεραιότητα, η αξιοποίηση εργαλείων για την αναβάθμιση της περιοχής και την ενίσχυση της απασχόλησης για ανέργους, αλλά και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται ήδη στην παραγωγή, αλλά και τον τουρισμό».

Σε Βλαχάβα, Σκεπάρι, Κερασούλα, Ψήλωμα και Οξύνεια, η κ. Παπακώστα, έκανε αναφορά και στο κοινοβουλευτικό της έργο, κατά την πρώτη της θητεία στην Βουλή των Ελλήνων, επισημαίνοντας πως ««Σε αυτή την απαιτητική 4ετία, έδωσα μάχες για να διεκδικήσω έργα που έκαναν τη διαφορά στον τόπο μας και κρίθηκα πολλές φορές για την επιμονή και τη μαχητικότητα μου».

Η κ. Παπακώστα, αναφέρθηκε στην εξασφάλιση του ασθενοφόρου για το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, τον περασμένο Νοέμβριο, εξηγώντας πως «για πολλά χρόνια, η κατάκτηση ενός τόσο αυτονόητου έργου, φάνταζε άπιαστο όνειρο, παρά τις προσπάθειες συναδέλφων Βουλευτών.

Δώσαμε ευκαιρίες και βελτιώσαμε την ποιότητα Υπηρεσιών. Από το 2021, μετά από διεκδικήσεις, εξασφαλίστηκε και η μετεκπαίδευση ανέργων, αλλά και εποχικά εργαζόμενων στον τουριστικό κλάδο».

Η σημερινή απογευματινή προεκλογική περιοδεία της κ. Παπακώστα, συνεχίζεται στις 6.30 στην Περιστέρα, στις 7 στην Σαρακίνα, στις 7.30 στην Αγία Παρασκευή, στις 8 το βράδυ στον Βυτουμά και στις 8.30 στο Καλονέρι.