Μήνυμα …επανεκλογής

Με κοσμοσυρροή στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων «Αθανάσιος Τριγώνης», κορύφωσε με εντυπωσιακή επιτυχία τον προεκλογικό του αγώνα ο Θανάσης Λιούτας, πραγματοποιώντας την κεντρική του προεκλογική ομιλία.

Το σκηνικό ήταν μήνυμα …επανεκλογής του κ. Λιούτα, δείχνοντας το αποτύπωμα της υποψηφιότητας του στην τοπική κοινωνία.

Τον Θανάση Λιούτα προλόγισε ένα νέο κορίτσι, η Χριστίνα Ζαρίδα, νέα φοιτήτρια που ανέφερε πως «Ο Θανάσης Λιούτας είναι ένας πολιτικός με προτάσεις, με ιδέες και με πρωτοβουλίες, προσανατολισμένες πάντα προς τις λύσεις. Η νέα γενιά αναζητά στην πολιτική την αλήθεια, την αμεσότητα, την ουσία. Στο πρόσωπο του Θανάση Λιούτα βλέπουμε και αναγνωρίζουμε έναν πολιτικό που μιλά την γλώσσα της αλήθειας.

Eργάστηκε σκληρά ως Βουλευτής για τον τόπο μας. Στο πρόσωπο του Θανάση Λιούτα βλέπουμε και πάλι μια υποψηφιότητα ενός ανθρώπου, στον οποίο αξίζει με βεβαιότητα να είναι Βουλευτής του Νομού μας, να είναι η φωνή μας».

Αναβαίνοντας στο βήμα ο κ. Λιούτας μεταξύ άλλων πως «Πριν 4 χρόνια, με στηρίξατε και με εμπιστευτήκατε για να αγωνιστώ για να πάμε τον τόπο μας μπροστά. Και αυτό ακριβώς έκανα, με όλες μου τις δυνάμεις.

Τα 4 χρόνια της πρώτης μου κοινοβουλευτικής θητείας, ήσασταν πάντοτε στην σκέψη μου και σας το απέδειξα αυτό στην πράξη.

Πετύχαμε πολλά, δώσαμε μαζί έναν μεγάλο αγώνα. Οι πόρτες του γραφείου μου ήταν πάντα και για όλους ανοικτές και σήμερα βρίσκομαι εδώ μαζί σας και δεσμεύομαι ότι τον ίδιο αγώνα θα συνεχίσω, πάντα για το καλό του τόπου και της κοινωνίας μας.

Χρέος μας πάντα να προσφέρουμε. Αν δεν το κάνουμε, δεν έχουμε καμία θέση στην πολιτική.

Η υποψηφιότητα μου αποτελεί δέσμευση για να συνεχίσω τον αγώνα και την προσπάθεια να πετυχαίνουμε λύσεις σε κάθε δίκαιο αίτημα σας.

Αποτελεί δέσμευση και επιμονή για το καλύτερο αποτέλεσμα για εδώ, για τον τόπο μας, τον Νομό Τρικάλων, τον τόπο που τιμούμε και προπάντων αγαπάμε τόσο πολύ και βαθιά».