Μην ψηφίσετε με οργή και θυμό, ψηφίστε με την λογική

Τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ράξα, Σωτήρα, Χρυσαυγή και Ζηλευτή, επισκέφθηκε ο τέως Νομάρχης και πρώην Βουλευτής Τρικάλων Ηλίας Βλαχογιάννης στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής, στις ομιλίες του, ανέπτυξε το νέο κυβερνητικό πρόγραμμα της Ν.Δ. και εξήγησε γιατί η ψήφος στα λεγόμενα αντισυστημικά κόμματα, είναι ψήφος που ευνοεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Μην ψηφίσετε με οργή και θυμό, ψηφίστε με την λογική και την συνείδηση σας.

Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις, δεν υπάρχουν δανεικά για παροχές. Αυτά που εμείς υποσχόμαστε, είναι από το περίσσευμα και νοικοκύρεμα της οικονομίας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται, είναι από δανεικά που οδηγούν σε νέο μνημόνιο», τόνισε ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

Ο κ. Βλαχογιάννης, επισκέφθηκε και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων, όπου έδωσε τα εύσημα στον Διοικητή και τα στελέχη της Υπηρεσίας για το σπουδαίο έργο που επιτελούν και τους διαβεβαίωσε για την ιδιαίτερη εκτίμηση των πολιτών στο πρόσωπο τους.

«Την δεύτερη 4ετία θα αυξήσουμε τις αποδοχές του προσωπικού και θα βελτιώσουμε την υλικοτεχνική υποδομή του Σώματος.  Σας εμπιστευόμαστε και σας στηρίζουμε.

Προσωπικά εμένα, με γνωρίζετε. Στήριξα διαχρονικά τα θεσμικά και οικονομικά σας αιτήματα, το ίδιο θα κάνω και στην επόμενη Βουλή, εφόσον με τιμήσετε με την ψήφο σας», τόνισε ο Ηλίας Βλαχογιάννης.

Σήμερα στις 6.30 το απόγευμα, ο κ. Βλαχογιάννης, θα επισκεφθεί την Θεόπετρα, στις 7 την Περιστέρα, στις 7.30 την Σαρακίνα, στις 7.45 την Αγία Παρασκευή, στις 8 το βράδυ τον Βυτουμά, στις 8.30 την Κρύα Βρύση και στις 9 την Διάβα.

Αύριο Κυριακή στις 11.30 το πρωί την Αύρα, στις 12 το μεσημέρι τους Σπαθάδες, στις 12.30 τον Κονισκό, στην 1 το Μαυρέλι, στην 1.30 το Φωτεινό και στις 7.30 το απόγευμα το Παλαιομονάστηρο.