Μια συνάντηση στην… Αθήνα

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκρέκα, είχε η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα- Παλιούρα.

Η συνάντηση με αντικείμενο την οικονομική καταστροφή (και) των αγροτών του Νομού, έδειξε ότι οι 2 Βουλευτές έχουν …δίαυλο επικοινωνίας, παρά τα όσα «κυκλοφορούν» σε «πηγαδάκια» των Τρικάλων και ενίοτε και σε …site του Νομού περί των σχέσεων μεταξύ των Βουλευτών του Νομού της Κυβέρνησης…

«Είναι εμφανές ότι ο αγροτικός και κτηνοτροφικός τομέας της χώρας, βρίσκεται σε μια δυσμενή κατάσταση, με πολλά θέματα που προϋπήρχαν ή ανέκυψαν την τρέχουσα χρονική περίοδο, σε συνδυασμό πάντοτε με τη γενικότερη ύφεση της οικονομίας λόγω της πανδημίας.

Στον Υφυπουργό κ. Σκρέκα ετέθησαν ζητήματα για τα οποία λάβαμε την ιδιαίτερη ανησυχία από τις περιοχές του Νομού μας. Ανάμεσα στα ζητήματα αυτά είναι:

Ο έγκριτος συνάδελφος και συντοπίτης, κ. Σκρέκας με ενημέρωσε πως γνωρίζει τα θέματα τα οποία του ετέθησαν. Ο ίδιος, όπως όλο το κυβερνητικό σχήμα, εργάζονται με στόχο την άμεση επίλυση των ζητημάτων, τα οποία έχουν ενταθεί τους τελευταίους μήνες λόγω της ύφεσης της οικονομίας από τις συνέπειες του covid 19.

Στηρίζομαι στα αντανακλαστικά της Κυβέρνησης, η οποία ανταποκρίνεται ουσιωδώς και σε σύντομο χρονικό διάστημα από την ανάκυψη των προβλημάτων και στη δυνατότητά της να τα επιλύει», δήλωσε η Βουλευτής, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το πολιτικό της γραφείο…