Με ζητούμενο την συσπείρωση και σε αναμονή του ψηφοδελτίου

Εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του 2023, πραγματοποίησε η ΔΕΕΠ Τρικάλων της Ν.Δ. αναμένοντας την προκήρυξη των Εθνικών εκλογών και με την ελπίδα την συσπείρωση, ώστε να έχει την ευκαιρία το κόμμα να διεκδικήσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία μέσα από τις κάλπες.

Η εκδήλωση είχε ως κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, ενώ υπήρξαν χαιρετισμοί από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, τους Βουλευτές Τρικάλων Θανάση Λιούτα και Κατερίνα Παπακώστα, οι Πολιτευτές Ηλίας Βλαχογιάννης και Μικέλης Χατζηγάκης που φιλοδοξούν να είναι εκ νέου Υποψήφιοι Βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, καλώντας τους παραβρισκόμενους να δώσουν την «μάχη» για την εκλογική νίκη της Ν.Δ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αρχή της εκδήλωσης τηρήθηκε ενεός λεπτού σιγή, στην μνήμη του Γραμματέα του Δήμου Πύλης και τέως Προέδρου της ΤΕ Πύλης της ΝΔ Γιώργου Γώγου, ο οποίος έφυγε από την ζωή.