Με …Τσακαλώτο ανοίγει την προεκλογική αυλαία ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

Στα Τρίκαλα θα βρεθεί την ερχόμενη Παρασκευή, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην Υπουργός Οικονομικών και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του «ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία»

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, στις 10.30 το πρωί, θα επισκεφθεί την Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας, στις 11.30 το πρωί την Ισραηλινή Συναγωγή και το Μνημείο του Ολοκαυτώματος, στις 12 το μεσημέρι την λαϊκή αγορά.

Στην 1 το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου και στις 2.30 το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων και Εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Στις 7.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, θα πάρει μέρος στην παρουσίαση του βιβλίου «Με την πλάτη στον τοίχο Διαπραγματεύσεις για την οικονομία και την κοινωνία» που επιμελήθηκε ο ίδιος και για το οποίο, θα μιλήσουν, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας, ο Κοσμήτορας ΣΕΦΑΑΔ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αθανάσιος Παπαϊωάννου και η πρώην Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών Έλενα Παπαδοπούλου, με συντονίστρια της εκδήλωσης την δημοσιογράφο Ελένη Χολέβα.