Με τον «Πύλη ΑΞΙΩΝ» ο Σάκης Μπαλατσούκας

Ακόμα μια υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στην ομάδα του Υποψηφίου Δημάρχου Πύλης Βαλάντη Τσιούτσια και στον συνδυασό “Πύλη ΑΞΙΩΝ”.

Πρόκειται για τον Σάκη Μπαλατσούκα. Υδραυλικό στο επάγγελμα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κοτρώνι ενώ τα τελευταία χρόνια διαμένει μόνιμα στην Πύλη. Παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, διετέλεσε  μέλος του Πολιτιστικού  Συλλόγου Κοτρωνίου καθώς επίσης είναι και μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Πύλης.

«Ο τόπος μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους φρέσκους σε ιδέες, γεμάτους διάθεση για προσφορά και δημιουργία και πιστεύω ότι ο Βαλάντης ανήκει σε αυτούς. Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να προσφέρω για αυτό κατέρχομαι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Πύλης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μάη, με τον συνδυασμό «Πύλη ΑΞΙΩΝ» του Βαλάντη Τσιούτσια, με μόνο κίνητρο την διάθεσή μου για προσφορά γιατί ο τόπος μας το χρειάζεται», ανέφερε ο κ. Μπαλατσούκας.

«Η προσθήκη ενός ακόμα νέου ανθρώπου στην ομάδα μας δίνει επιπρόσθετα μια ανανεωτική ματιά για τα δρώμενα του Δήμου Πύλης», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Τσιούτσιας.