Με το βλέμμα στις ανάγκες των πολιτών και με στόχο πάντα τις λύσεις

Ικανοποίηση για τον Υποψήφιο Βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Θανάση Λιούτα από το αποτέλεσμα των προσπαθειών του να πληρωθεί συνδεδεμένη για τα αιγοπρόβατα κάτι που επετεύχθη χθες, ενώ άμεσα θα ολοκληρωθεί και η πληρωμή της συνδεδεμένης για τα βοοειδή.

Παρά την προεκλογική περίοδο, ο κ. Λιούτας, συνεχίζει να αγωνίζεται να κλείσουν ουσιώδη εκκρεμή ζητήματα για τον πρωτογενή τομέα και της τοπικής οικονομίας γενικότερα.

Την ίδια ώρα, «εισέπραξε» ακόμη ένα δυνατό μήνυμα στήριξης από κατοίκους, αυτή την φορά από περιοδεία του σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Πύλης (Άγιο Προκόποιο, Καλόγηρους, Βροντερό, Ελάτη, Κοτρώνι, Ροπωτό και Στουρναραίικα).

Εκεί είχε την ευκαιρία να βρεθεί με φίλους, όπως άλλωστε έκανε όλα τα χρόνια της κοινοβουλευτικής του θητείας, όπου με κάθε ευκαιρία βρισκόταν κοντά τους, συζητούσαν κάθε δίκαιο αίτημά τους και διεκδικούσε λύσεις για όλους.

Οι κάτοικοι των χωριών αναγνωρίζουν την ειλικρίνεια και τον καθαρό λόγο του κ. Λιούτα και αναγνωρίζουν πως βρίσκεται στην πολιτική για να τους βοηθήσει και τον υποδέχονται εγκάρδια.

Στους ανοιχτούς διαλόγους με τους κατοίκους, τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο αλλά και τους επαγγελματίες της εστίασης και του τουρισμού, ο Θανάσης Λιούτας μίλησε για την στήριξη που δόθηκε τα 4 χρόνια διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη.

Περιέγραψε τους βασικούς στόχους που τίθενται για την επόμενη 4ετία και τόνισε ότι όπως έκανε 4 χρόνια τώρα, έτσι θα συνεχίσει. Με το βλέμμα στις ανάγκες τους και με στόχο πάντα τις λύσεις.

Ο κ. Λιούτας, κάλεσε τους κατοίκους «για ακόμη μια φορά να συμπορευτούμε μαζί, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια για το μέλλον του τόπου. Να μου δώσετε την δύναμη, όπως κάνετε όλα αυτά τα χρόνια για να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Πετύχαμε πολλά, συνεχίζουμε για όλες και όλους εσάς».

Αύριο Κυριακή ο κ. Λιούτας, θα επισκεφθεί στις 10 το πρωί το Μαυρέλι, στις 10.30 την Αχελινάδα, στις 11 τον Λογγά, στις 11.30 το Γερακάρι, στις 12 το μεσημέρι το Φωτεινό, στις 12.30 το Φλαμπουρέσι, στην 1 τον Κονισκό, στις 6 το απόγευμα τον Παραπόταμο, στις 6.30 την Φιλύρα, στις 7 την Πιαλεία και στις 8 το βράδυ την Φήκη.