Με το ψηλότερο δέντρο της χώρας και την «Εποχή των Παγετώνων» για Χριστούγεννα στον Βόλο

Το υψηλότερο δέντρο της Ελλάδας, 1 εκ. λαμπιόνια, η «Εποχή των Παγετώνων» και πάνω από 150 εκδηλώσεις συνθέτουν το γιορτινό σκηνικό στον Βόλο.

Μια μοναδική εμπειρία θα ζήσουν όσοι βρεθούν στον Βόλο για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η Δημοτική Αρχή, σε συνεργασία με τους επιχειρηματίες της πόλης, για 5η συνεχή χρονιά έχει ετοιμάσει πλήθος εκδηλώσεων που θα ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιανουαρίου, οι οποίες υπόσχονται να «μαγέψουν» τους επισκέπτες, που αναμένεται να γεμίσουν την πόλη.

Ο Βόλος και το Πήλιο εκτιμάται πως θα βουλιάξουν από Έλληνες – κυρίως – αλλά και ξένους επισκέπτες τη φετινή εορταστική περίοδο.

Οι φετινές εορταστικές εκδηλώσεις στον Βόλο θα ξεκινήσουν αύριο Πέμπτη με την φαντασμαγορική τελετή φωταγώγησης της πόλης που φέτος θα γίνει με τους Κων/νο Αργυρό και Ελένη Φουρέιρα, οι οποίοι θα σημάνουν την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής του χρόνου και θα αποκαλύψουν το Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης αλλά και το υψηλότερο δέντρο της Ελλάδος που στέκει δίπλα στο εντυπωσιακό εναέριο έλκηθρο.

Η φωταγώγηση θα εμπλουτιστεί με εντυπωσιακά βεγγαλικά που θα φωτίσουν τον ουρανό του Βόλου.

Στο θεματικό πάρκο «Εποχή των Παγετώνων» οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν ανθρώπους και ζώα της προϊστορικής εποχής να πασχίζουν για την επιβίωσή τους. Επιπλέον θα γνωρίσουν και θα μάθουν από κοντά όλα τα μυστικά των μικρών αλλά και των τεράστιων ζώων της εποχής των παγετώνων, μαμούθ, μαχαιρόδοντες, γλυπτόδοντες, κ.α.

Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί και φέτος, η φαντασμαγορική και μαγευτική βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου, μπροστά από το Ηρώο και τη φωτισμένη «Αργώ» με την παρουσία του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού.

Περισσότερες από 150 εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους από το πρωί μέχρι το βράδυ καθιστούν την κάθε μέρα και νύχτα σας στον Βόλο γιορτή. Μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, προβολές χριστουγεννιάτικων ταινιών κ.α. θα ικανοποιήσουν όλες τις προτιμήσεις.