Με συνέπεια, εμπιστοσύνη και εντιμότητα δίπλα στους Τρικαλινούς

«Με συνέπεια, εμπιστοσύνη και εντιμότητα δίπλα στους Τρικαλινούς», είναι το σύνθημα αυτής της προεκλογικής περιόδου από την Κατερίνα Παπακώστα, σύνθημα που δεν είναι τυχαία η επιλογή του αφού η Υποψήφια Βουλευτής, παραμένοντας συνεπής απέναντι στους Τρικαλινούς συμπολίτες της που την εμπιστεύτηκαν, δεν σταμάτησε ποτέ να βρίσκεται δίπλα τους, επισκεπτόμενη συχνά κάθε οικισμό του νομού, καθόλη την διάρκεια της βουλευτικής της θητείας.

«Ξανά μαζί με την Κατερίνα», λοιπόν, βρέθηκαν οι κάτοικοι στα Σερβωτά, την Φανερωμένη, την Παναγίτσα και το Γριζάνο δίνοντας …προκαταβολικά την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην Υποψήφια Βουλευτή με το δυναμικό παρόν τους στη συνάντηση τους.

«Πολλοί μετρούν καρέκλες στις προεκλογικές συναθροίσεις τους. Αυτό που έχει σημασία, όμως, είναι να «μετράς» χαμογελαστά πρόσωπα, περήφανα και ικανοποιημένα από όσα πρόσφερες», δήλωσε, κερδίζοντας για ακόμα μία φορά το θερμό χειροκρότημα και τις επευφημίες των παρευρισκόμενων για την ειλικρίνεια και την ευθύτητά της.

Λίγο πριν την επίσημη επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ., στην πόλη των Τρικάλων, η κ. Παπακώστα, θέλησε να υπενθυμίσει σε όλους τα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου, τονίζοντας πως «τα δεδομένα απέδειξαν πως ακόμα και σε χαλεπούς καιρούς, μπορείς να δημιουργήσεις, αν εργαστείς με στρατηγικό σχέδιο και θέτοντας ρεαλιστικούς στόχους», συμπληρώνοντας «φανταστείτε πόσα μπορούμε να επιτύχουμε, σε μία 4ετία ομαλή και ανέφελη».

Η κ. Παπακώστα αναφέρθηκε στα μειωμένα ποσοστά-ρεκόρ της ανεργίας, τις 300.000 νέες θέσεις εργασίας, τις αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, αλλά και τις προβλέψεις για βελτίωση των αποτελεσμάτων αυτών στην επόμενη 4ετία.

«Όπως συνηθίζω να λέω, στην πολιτική μπορείς να μιλάς για επιτυχία, μόνο αν δεν σταματάς να θέτεις νέους στόχους. Η Κυβέρνηση απέδειξε την ετοιμότητα της για την επόμενη μέρα, παρουσιάζοντας πλάνο ανάπτυξης με συγκεκριμένα, ρεαλιστικά και μετρήσιμα αποτελέσματα σε κάθε τομέα που αφορά τους πολίτες αυτής της χώρας», δήλωσε η Υποψήφια, παρακινώντας τους Τρικαλινούς να προσέλθουν με αποφασιστικά στην κάλπη στηρίζοντας την αυτοδυναμία της Ν.Δ., ως την μοναδική επιλογή για τον τόπο», ανέφερε η κ. Παπακώστα.

Η πρώην Βουλευτής και εκ νέου Υποψήφια, δεν μπορούσε φυσικά να απουσιάσει από την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα Τρίκαλα και παρέμεινε σταθερά στο πλευρό του καθ΄όλη την διάρκεια της επίσκεψής του.

Η κ. Παπακώστα, βρισκόμενη πάντα μπροστά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την ξενάγηση του σε Υπηρεσίες και έργα των Τρικάλων, του μετέφερε τα θετικά μηνύματα που λαμβάνει κατά την διάρκεια της προεκλογικής της περιοδείας, ενώ δεν παρέλειψε, παρά τον συνωστισμό, να δείξει για ακόμα μία φορά την αγάπη της προς τον κόσμο, διευκολύνοντας όλους να φωτογραφηθούν μαζί με τον Πρωθυπουργό.

Έχοντας θέσει ως στόχο την ανάδειξη του ορεινού όγκου του Νομού Τρικάλων, και την στήριξη των ορεινών οικισμών, η Υποψήφια Βουλευτής, μίλησε από καρδιάς στους κατοίκους του Κλεινοβού, της Χρυσομηλιάς και της Γλυκομηλιάς.

«Δεν είναι απλώς μία πρόκληση. Είναι μία ευκαιρία που έχουμε αφήσει ανεκμετάλλευτη και ο στόχος της Κυβέρνησης, αλλά και ο προσωπικός μου, είναι στην επόμενη 4ετία, να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία ανάπτυξης, εξέλιξης και προόδου να πάει χαμένη», δήλωσε η κ. Παπακώστα.

Κάτοικοι των ορεινών του Νομού, συζήτησαν με την κ. Παπακώστα για την ανάγκη παροχής κινήτρων στους κατοίκους, ώστε να αποφευχθεί η ερήμωση των χωριών, με την ίδια να επισημαίνει «ανοίγοντας έναν δίαυλο επικοινωνίας με τους κατοίκους, καταφέρνουμε να καταγράφουμε τις ανάγκες σε επίπεδο υποδομών, υλικών και ψηφιακών εργαλείων, που θα διευκολύνουν τους κατοίκους να επιλέξουν να παραμείνουν ή να επιστρέψουν στον τόπο τους για να δημιουργήσουν οικογένειες και να εργαστούν».

Η κ. Παπακώστα συμπλήρωσε, κλείνοντας, πως «με το πρόγραμμα της Ν.Δ. να προωθεί την οικονομική ανακούφιση όλων των κοινωνικών ομάδων μέσω φοροελαφρύνσεων, αυξήσεων σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα, αλλά και χρηματοδοτήσεων σε επαγγελματίες όλων των παραγωγικών τομέων με έμφαση στον αγροτικό τομέα, ο στόχος φαίνεται πιο ρεαλιστικός από ποτέ, ανοίγοντας τον δρόμο της επιστροφής και την εκ νέου άνθιση των περιφερειακών οικισμών του Νομού, αλλά και της χώρας στο σύνολο της».

Σήμερα Παρασκευή η κ. Παπακώστα, θα περιοδεύσει στις 6 το απόγευμα στα Ρόγγια, στις 6.30 στον Διπόταμο, στις 7 στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, στις 7.30 στο Διαλεχτό και στις 8.15 το βράδυ στην Μεγάρχη.