Με συνεχή και ουσιαστική επαφή με τους πολίτες

Ουσιαστικές συνεντεύξεις, μαζικές συγκεντρώσεις, συνεχής επαφή με τους πολίτες …από άκρη σε άκρη του Νομού Τρικάλων, είναι τα χαρακτηριστικά της προεκλογικής περιοδείας του Θανάση Λιούτα.

Ο εκ νέου Υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. βρέθηκε στην Καλαμπάκα, όπου παραχώρησε  ραδιοφωνική συνέντευξη, μιλώντας για ρυθμίσεις, πολιτικές και παρεμβάσεις του πάντοτε με γνώμονα την ανάπτυξη της τοπικής κοινωνίας.

Οι παρεμβάσεις του πάντα είχαν, έχουν και θα έχουν επίκεντρο, την στήριξη σε κάθε σπίτι, την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος, την δημιουργία νέων και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, την θωράκιση του πρωτογενούς τομέα, την στήριξη και την πολλαπλή ανάπτυξη του τουρισμού και του μεταποιητικού κλάδου.

Στην συνέχεια, ο κ. Λιούτας, στην πόλη των Τρικάλων, επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά της πόλης, καθώς και εμπορικά καταστήματα. Είναι γνωστό, του πιστώνεται και του το αναγνωρίζουν όλοι, ότι στήριξε και θα στηρίζει την τοπική οικονομία. Ότι πιστεύει πολύ στους παραγωγούς, στην ποιότητα των προϊόντων, και γενικότερα στο εμπόριο της τοπικής οικονομίας.

«Η τοπική μας οικονομία στηρίζεται από ανθρώπους ικανούς, μαχητικούς, προκομμένους και άξιους. Χρέος και καθήκον μας να στηρίζουμε και να υποστηρίζουμε με θέσεις, πολιτικές και πράξεις, την συνεχή ευημερία τους», δήλωσε ο κ. Λιούτας.

Επόμενος σταθμός του, οι Διευθύνσεις Α/Βάθμιας και Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τους Διευθυντές, Χρήστο Τρικάλη και Αλέξανδρο Καπανιάρη.

Βασικά σημεία της συνάντησης και της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε, η ενημέρωση σχετικά με την εξέλιξη της σχολικής διαδικασίας, και ζητήματα σχετικά με την μαθητική και την εκπαιδευτική κοινότητα, σε όλες τις βαθμίδες.

.«Είναι το μέλλον μας, η νέα γενιά. Η παιδεία, η γνώση, η έρευνα, όλα αυτά είναι ισχυρά και πολύτιμα εφόδια. Εφόδια που θα βοηθήσουν και θα στηρίξουν πολύ το παιδί σε όλη του την ζωή. Εφόδια που του δίνουν οι Εκπαιδευτικοί μας από την προσχολική ηλικία έως και σε όλη την συνέχεια της εκπαιδευτικής του διαδρομής και πορείας», ανέφερε ο κ. Λιούτας που στήριξε, στηρίζει και θα στηρίζει πάντα την μαθητική κοινότητα, και όλους τους Εκπαιδευτικούς.
«Είσαι ο άνθρωπος που μας εκπροσώπησες γνήσια. Που έβαλες πλάτη για όλους μας και έτρεξες για κάθε πρόβλημα του τόπου μας. Για αυτό και εμείς σε θέλουμε πάλι στην Βουλή», το μήνυμα που έστειλαν οι κάτοικοι στον κ. Λιούτα σε Ριζαριό, Δροσερό, Μουριά, Πηγή, Λυγαριά, Παλαιομονάστηρο και Γόμφους σε συγκεντρώσεις του, οι οποίες επιβεβαίωσαν την βαθιά εκτίμηση των κατοίκων στο πρόσωπο του. Εκτίμηση, αμοιβαία καθώς ο κ. Λιούτας, αναφερόμενος στους συμπολίτες μας, τονίζει ότι «είναι άνθρωποι της προκοπής, άνθρωποι της εργασίας. Άνθρωποι που στέκονται με θάρρος στην ζωή και παλεύουν για να προσφέρουν στην οικογένεια τους το καλύτερο. Άνθρωποι με ιδανικά και υψηλές αξίες».

Ο Υποψήφιος Βουλευτής τόνισε πως «η πραγματική δύναμη βρίσκεται στα χέρια του λαού. Η αυτοδυναμία της Ν.Δ. αποτελεί εθνική ανάγκη προκειμένου η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μπορέσει να συνεχίσει απρόσκοπτα το πρόγραμμα της, πάντα με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία όλων».

Σήμερα Τρίτη ο κ. Λιούτας θα επισκεφθεί στις 6.30 το απόγευμα το Φλαμούλι, στις 7 την Φωτάδα, στις 7.30 τον Εξάλοφο και στις 8 το βράδυ το Ελευθεροχώρι.

Αύριο Τετάρτη το πρωί ο κ. Λιούτας, θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 10.30 στο «Ράδιο Μετέωρα» και το απόγευμα θα δεχθεί πολίτες στο πολιτικό του γραφείο, Διονυσίου 7 (απέναντι από την πλ. Κιτριλάκη).