Με στόχο την πρωθυπουργία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την αυτοδυναμία της Ν.Δ.

Για «κρίσιμη απόφαση για το μέλλον της χώρας» χαρακτηρίστηκε η ψήφος της 21ης Μαΐου, στην συνέντευξη τύπου-παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ν.Δ. για τον Νομό Τρικάλων.

Οι 6 συμμετέχοντες και συμμετέχουσες στο ψηφοδέλτιο έκαναν λόγο για «ανάγκη συνέχισης της κυβερνητικής πολιτικής της Ν.Δ.», τονίζοντας πως αυτό θα επιτευχθεί «μόνο με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με Ν.Δ. αυτοδύναμη που θα δώσει στην χώρα σταθερή Κυβέρνηση, που μπορεί να οδηγήσει μπροστά την χώρα με ασφάλεια και χωρίς …πειραματισμούς».

Από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα, των Βουλευτών Θανάση Λιούτα και Κατερίνας Παπακώστα, καθώς και των Υποψηφίων Ηλία Βλαχογιάννη, Μικέλη Χατζηγάκη και Χαρά Ξάνθη, υπήρξε αναφορά στον τρόπο διαχείρισης κρίσιμων ζητημάτων που ενέκυψαν κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας της Ν.Δ., αλλά και στην …σύγκριση με την κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να αναδείξουν ως καταλληλότερο για Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Τρικάλων, παραβρέθηκε και ο υπεύθυνος Τομεάρχης του κόμματος για τον Νομό Τρικάλων Δημήτρης Δρακάκης.