Με ρεκόρ ημερησίων κρουσμάτων Τρίκαλα και …Θεσσαλία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αρμόδιου Οργάνου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, από χθες Πέμπτη στις 2 το μεσημέρι μέχρι σήμερα την ίδια ώρα, καταγράφηκαν 152 νέα κρούσματα του «κορωνοϊού» στην Θεσσαλία.

Στην περιοχή της Λάρισας, καταγράφηκαν 96 (7 προέρχονται από συρροές κρουσμάτων σε ιδιωτικές κλινικές της Λάρισας, 21 προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα κρούσματα και 68 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων,  38 οκτώ σε ιδιωτικά εργαστήρια, 18 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, 9 στο Νοσοκομείο Λάρισας και 3 στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας).

Στην περιοχή των Τρικάλων, καταγράφηκαν 34 (9 προέρχονται από συρροή κρουσμάτων σε εμπορικό κατάστημα των Τρικάλων  και εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο, 20 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν 19 κατόπιν ιχνηλατήσεως και 1 κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικό εργαστήριο, ενώ 5 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 2 στο Νοσοκομείο Τρικάλων και 3 σε ιδιωτικά εργαστήρια).

Στην περιοχή της Καρδίτσας, καταγράφηκαν 15 (9 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν 5 κατόπιν ιχνηλατήσεως και 4 κατόπιν εξέτασης στο Νοσοκομείο Καρδίτσας ενώ 6 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων στο Νοσοκομείο Καρδίτσας).

Στην περιοχή του Βόλου, καταγράφηκαν 7 (4 αποτελούν επαφές κρουσμάτων και προέκυψαν 3 κατόπιν ιχνηλατήσεως και 1 κατόπιν εξέτασης σε ιδιωτικό εργαστήριο ενώ 3 από ασθενείς που εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων 2 στο Νοσοκομείο Βόλου και 1 σε ιδιωτικό εργαστήριο).