Με πολιτική επικαιρότητα και ευχές για … εκλογικές νίκες

Συνεδρίασε ο Τομέας Προστασίας του Πολίτη της Ν. Δ. στα κεντρικά του κόμματος υπό την Προεδρία του Τομεάρχη Μαξίμου Χαρακόπουλου και του Συντονιστή Ηλία Βλαχογιάννη.

Στην αρχή της συνεδρίασης, οι κ.κ. Χαρακόπουλος και Βλαχογιάννης,  τοποθετήθηκαν για τα τρέχοντα θέματα αρμοδιότητας του Τομέα και στην συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις, από τον υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής Θανάση Κοσμόπουλο με θέμα «Υβριδικές επιχειρήσεις παραπληροφόρησης  και Fake news» και  από τον Λάζαρο Ηλιάδη Καθηγητή Πολυτεχνικής Σχολής Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με θέμα «Η εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης στην Δημόσια Ασφάλεια».

Επίσης ειδική αναφορά έγινε στις πρόσφατες κρίσεις των Στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας «και την εμφανή Κυβερνητική Βούληση για καρατόμηση μη αρεστών Αξιωματικών και την προώθηση ημετέρων» όπως δηλώθηκε στην εκδήλωση.

Στο τέλος έγινε και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με ευχές  για «καλή χρονιά» και «νικηφόρες όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις του 2019».