Με περισσότερους …χρήστες

Ο Δήμος Τρικκαίων ανακοίνωσε  ότι λειτουργεί το Δημοτικό Κολυμβητήριο για περισσότερες κατηγορίες αθλουμένων και για τους πολίτες.

Με βάση την κυβερνητική απόφαση και με δεδομένη την τήρηση των μέτρων κατά του covid-19, η χρήση του κολυμβητηρίου γίνεται με περιορισμούς χωρητικότητας και με την ακόλουθη σειρά προτεραιότητας:
α) αθλητές προολυμπιακής προετοιμασίας και Εθνικών ομάδων.
β) αθλητές των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων των Σωματείων που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα κατηγοριών, καθώς και υποψήφιοι ΤΕΦΑΑ και Στρατιωτικών Σχολών.
γ) αθλητές αγωνιστικών τμημάτων σωματείων Master και αθλούμενοι πολίτες.

Σε κάθε προπονητική ώρα θα υπάρχουν 4 άτομα ανά διαδρομή, συνολικά 20 άτομα (είτε πολίτες είτε αθλούμενοι).

Το ωράριο για τους πολίτες είναι από τις 8 έως τις 10 το πρωί, από την 1 έως τις 2 το μεσημέρι και από τις 9 έως τις 10.15 το βράδυ.
Προϋπόθεση χρήσης του κολυμβητηρίου από αθλούμενους πολίτες, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου τεστ για covid-19 (self test ή rapid test ή PCR).

Κατ’ εξαίρεση για τους αθλούμενους, δεν απαιτείται η διενέργεια ελέγχου για covid-19 εάν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού και έχουν περάσει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Προϋπόθεση χρήσης του κολυμβητηρίου από υποψηφίους Σχολών, είναι η διενέργεια εβδομαδιαίου self τεστ covid-19.

Τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά και οι αθλητές και αθλούμενοι θα αλλάζουν με αποστάσεις τουλάχιστον 2 μ. σε στεγασμένο χώρο, με καρέκλες οι οποίες θα καθαρίζονται τακτικά με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Όσοι πολίτες διαθέτουν κάρτα κοινού, που έληξε μετά τον Οκτώβρη του 2020, θα πρέπει να μεταβούν στο τμήμα Αθλητισμού (Καποδιστρίου 13, από 8 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι τηλ. 2431353524), για να προσθέσουν δωρεάν στην κάρτα τους, το διάστημα που αντιστοιχεί στον χρόνο που ήταν κλειστό το κολυμβητήριο.