Με πέναλτι στο 90΄ χάθηκε το «τρίποντο» για τον Α.Ο. Τρίκαλα

Τον Ιωνικό αντιμετώπισε εκτός έδρας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League ο Α.Ο. Τρίκαλα.

Οι γηπεδούχοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, λίγο έλλειψε να βρεθούν στο 15΄ πίσω στο σκορ όταν ο Πέλκας αστόχησε εξ΄ επαφής και στο επόμενο λεπτό ο Γιακουμής, έβγαλε το τετ-α-τετ.

Ξανά ο Γιακουμής στο 41΄απέκρουσε σουτ και στο 55΄ έγινε το 0-1 με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Σκόνδρα έξω από την περιοχή και λίγο έλειψε με νέο σουτ 2 λεπτά αργότερα και πάλι έξω από την περιοχή να χριστεί εκ νέου σκόρερ.

Στο 59΄ ο Γιακουμής εκτινάσσεται και διώχνει την μπάλα σε κεφαλιά και στο 79΄ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Τρίκαλα αποχωρεί τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 90΄ο διαιτητής βλέπει αντικανονική πτώση επιθετικού στην περιοχή του Α.Ο. Τρίκαλα και δείχνει την …άσπρη βούλα από την οποία οι γηπεδούχοι ισοφαρίζουν.

Στο 93΄ο Γκάρας, προλαβαίνει και μπλοκάρει την μπάλα πριν παραβιαστεί η εστία και στο 94΄ο Ριζογιάννης με σουτ έξω από την περιοχή, βλέπει την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Α.Ο Τρίκαλα Γιακουμής (79΄Γκάρας), Ντιαλόσι, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Νιάρος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Πέλκας (73΄Κεχαγιάς) , Σιλβάνο, Σκόνδρας (86΄Ζώγκος), Σταματής (86΄Αλμπάνης).

Την επόμενη αγωνιστική, ο Α.Ο. Τρίκαλα, υποδέχεται την Δόξα Δράμας που θα δώσει τον 1ο αγώνα της στο πρωτάθλημα σε μια αναμέτρηση που διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι.