Με Μητροπολίτη …ασθενή

Υπερπροσπάθεια του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομου να ολοκληρώσει εκδήλωση στην «Σταγιάδειο» αίθουσα https://n-takosnews.gr/2018/10/20/ora-ptychion/

Ήταν τόσο μεγάλη η θέληση απόψε του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομου να παραβρεθεί στην τέλεση του Αγιασμού για τους μαθητές και φίλους της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής για το νέο σχολικό έτος, που αδιαφόρησε για την κατάσταση της υγείας του.

Κατά την εκδήλωση που περιλάμβανε και απονομή πτυχίων και διπλωμάτων  στους Μαθητές της Σχολής που αποφοίτησαν κατά το περσινό σχολικό έτος, ο Μητροπολίτης ήταν φανερό πως δεν ήταν στην γνωστή …φόρμα του και ολοκλήρωσε την τελετή με υπερπροσπάθεια, εμφανώς καταβεβλημένος από ίωση.

Για την ιστορία, δίπλωμα Βυζαντινής Μουσικής απονεμήθηκε στον Ιορδάνη Ντάσκα, πτυχία Βυζαντινής Μουσικής στους Αθανάσιο Λαμπρόπουλο, Νικόλαο Βελώνη και Στέργιο Χαχάμη και πτυχία Ιεροψάλτου στους Νικόλαο Μίχο, Ωραιοζήλη Γκαβοτζήμα και Αναστασία Βράντζα.

Μετά την απονομή των πτυχίων η ορχήστρα παραδοσιακής μουσικής και οι μαθητές της Σχολής, ερμήνευσαν παραδοσιακά τραγούδια.