Με μια αλλαγή η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα

Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, η Γενική Συνέλευση των Μελών του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα.

Εγκρίθηκε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και ακολούθησε η διαδικασία για την εκλογή της νέας διοίκησης της επόμενης 3ετίας.

Επανεξελέγη η προηγούμενη διοίκηση καθώς όλα τα Μέλη αλλά και τα μη Μέλη που βρέθηκαν στην Συνέλευση έκριναν πως το έργο των ανθρώπων που διοικούν τον Ερασιτέχνη είναι πέρα για πέρα επιτυχημένο και τυγχάνει καθολικής αποδοχής.

Έτσι λοιπόν με μια μόνο αλλαγή σε πρόσωπα , καθώς ο Ιωάννης Χιώτης παίρνει την θέση του Νίκου Μπακογιάννη ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν συνεχίζει στα διοικητικά αλλά στηρίζει τον Ερασιτέχνη , για τα επόμενα 3 χρόνια η διοίκηση του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα, αποτελείται από τους παρακάτω:

Βάιος Βαρνακιώτης, Γεώργιος Ηλιάδης, Νικόλαος Κολίτσας, Δημήτριος Μαγκούτης, Γεώργιος Παναγιώτου , Μιχαήλ Παναγιώτου, Βασίλειος Πανάγος, Κων/νος Παρδάλης, Ευθύμιος Τρικαλιώτης, Δημήτριος Τσόγιας , Κων/νος Φαμίσης, Ιωάννης Χιώτης και Παντελής Χρυσαφόπουλος

Την Εξελεγκτική Επιτροπή, αποτελούν οι Γεώργιος Κολώνας, Ελευθέριος Καραγεώργος και Ιωάννης Ράπτης.